Mojfaks.hr u Vijesti

Djeca na ispitnom roku: profesor 'bejbisitao', a kolegica pisala ispit

Dadilja je otkazala u zadnji čas pa se ova samohrana majka studentica na polaganje ispita zaputila sa svoje dvoje malene djece.

14. prosinca 2015 17:04
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kad su stigli do fakulteta, ostavila ih je u hodniku s računalom i tabletom kako bi se imali čime zabavljati dok ona piše ispit, no cijelo je vrijeme strahovala da neće moći sjediti na miru toliko koliko je potrebno za napisati ispit.

"Trebat će mi čudo da napišem ovaj ispit", pomislila je ova studentica sa Sveučilišta u Louisvilleu. Ovo čudo zbilja se i dogodilo, a stiglo je u pomalo nevjerojatnom i neočekivanom obliku: obliku njenog profesora.

Na ovoj fotografiji koja je ubrazo nakon objave na društvenim mrežama postala viralna, možete vidjeti profesora vojne povijesti, dr. Daniela Krebsa kako čuva i zabavlja Monicinu djecu – kćer i sina – da bi uspjela napisati ispit do kraja.



28-godišnja studentica Romero izjavila je za Buzzfeed da je njen 4-godišnji sin počeo lupati po vratima čim je započela pisati ispit. Krenula je smiriti dijete, a za njom je izašao i profesor. Isprva je mislila da će ju zamoliti da izađe iz dvorane i dođe na drugi ispitni rok, ali umjesto toga ponudio joj je pomoć.

"Dr. Krebs je rekao da ne brinem i da se vratim polagati ispit. Ponudio se da će on preuzeti djecu", izjavila je za ABC News. Sljedećih 45 minuta zabavljao je Marcusa i njegovu sestricu, 5-godišnju Mikaylu. Priznaje ipak da mu nije bilo lako s ovo dvoje mališana. "Dječak je znao imena Njinja kornjača i izvikivao ih je naglas, a ja nisam imao pojma o kome se radi. Djevojčica mi se popela na ramena i počela mi je čupati kosu. No, bio sam toliko okupiran njima dvoma da nisam ni primijetio da nas fotografiraju."

Vicotria Henry, studentica koja je snimila ovu fotografiju, napisala je da je jako dirnuta profesorovom gestom: "Tako brižan i pažljiv čin. Moje je srce puno večeras."

Krebs pak ne misli da je napravio nešto neobično: "Osobe poput Monice, samohrane majke koja ide na fakultet, to je zbilja impresivno. To što sam ja pričuvao njenu djecu na 45 minuta nije ništa vrijedno spomena."

Čini se da su se klinci jako dobro zabavili s profesorom jer su izrazili želju da se vrate s njom na još koje predavanje.

L.B./izvor: Huff Post
foto: Facebook

Još vijesti