Mojfaks.hr u Vijesti

Dobitnica Dekanove nagrade i kandidatkinja za Miss sporta: upoznajte Kristinu Banić

Ništa nije nemoguće, postoje putevi koji vode do svega, a iskažemo li dovoljno volje, uvijek bismo trebali imati dovoljno sredstava. Ovom izrekom ekipa s portala esava.info opisala je svoju sustanarku Kristinu Banić, simpatičnu i vedru djevojku koja je i kandidatkinja za Miss sporta 2015.

11. ožujka 2015 11:23
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Treninzi koje Kristina svakodnevno radi u svojoj studentskoj sobi na Savi u 7. paviljonu itekako su mukotrpni, a ova djevojka neumornog duha trenira šest puta tjedno po devedeset minuta. Tri puta tjedno radi vježbe za noge, a ostatak vremena posvjećuje vježbama za trbuh. Trenira samo u sobi vlatitom težinom, ne posjećuje teretanu, a njezin trening se uglavnom sastoji od čučnjeva kojih u jednom treningu napravi i do 500!

Otkila je i da jako voli slatkiše i ne pazi na prehranu, zbog ispita često ne spava uredno i redovito što su podaci zbog kojih je njen uspjeh još i fascinantniji.



Silna predanost treningu, disciplina i upornost, samo su dio uspjeha kojima se može pohvaliti. Naime, ova Varaždinka je studentica pete, apsolventske, godine na Pravnom fakultetu u Zagrebu i dobitnica je Dekanove nagrade za znanstveni rad, zbog čega je oslobođena pisanja diplomskog rada.

Kroz cijelo vrijeme studiranja postiže zapažene rezultate i ima visok prosjek, te kao ono čime se najviše ponosi ističe dvogodišnju demonstraturu na Katedri za Ustavno pravo.

Cijeli intervju s Kristinom i više fotografija pogledajte ovdje.

L.B./izvor i foto: esava.info

Još vijesti