Mojfaks.hr u Vijesti

Doskočila skupom studentskom smještaju: živi na brodu!

Svi koji su sanjali ili su dovoljno sretni da će imati priliku studirati u Londonu, znaju da je trošak smještaja neizbježan. Nezgodna je okolnost što je papreno skup...

10. rujna 2014 18:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Obitelj Tindle dosjetila se kako će izbjeći plaćanje skupog studentskog smještaja. Kupili su svojoj kćeri, Charlotti, brodić na kojemu će živjeti.

18
-godišnja Charlotte upisala je studij glazbene produkcije na Tech Music School u Fulhamu, a studentski smještaj koštao bi ju tisuću funti na mjesec36 tisuća funti za tri godine koliko traje studij.



Kupovina broda, njegova renovacija i uređenje koštalo je 37 tisuća funti – gotovo jednako kao da plaća studentsku sobu, a roditelji ga planiraju prodati nakon što im kćer diplomira i na taj način vratiti uloženo, a možda čak i zaraditi koju funtu.

Charlotte na brodu ima vlastitu spavaću sobu s bračnim krevetom, blagovaonicu koja se po potrebi pretvara u još jednu prostoriju s bračnim krevetom i dnevni boravak s velikom sofom za čitanje, ljenčarenje i uživanje.

Kuhinja je opremljena svime što će joj trebati: pećnicom, frižiderom, mikrovalnom i perilicom za suđe. Uz ogroman flat-screen televizor u boravku, ima i internet vezu za laptop.

Planira si pronaći cimera ili cimericu koji će svojom rentom plaćati trošak veza broda u marini.

Charlotte je sigurna da će joj na njenoj studentskoj ‘gajbi’ zavidjeti svi kolege.

L.B./izvor: Daily Mail
foto: Facebook

Još vijesti