Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Društveni eksperiment mladića koji nikada nije prišao djevojci – sada je pokušao!

MojFaks | Vijesti, 28.05.2015.Društveni eksperiment mladića koji nikada nije prišao djevojci – sada je pokušao!

Mladi novinar Telegrama izazvao je samoga sebe i otišao na Trg bana Josipa Jelačića uletavati curama. Savršeno se pripremio, isplanirao taktiku i odabrao lampu ispod koje će se montirati, promatrati žene (nimalo perverzno) i skupljati hrabrost da im uleti. Ispostavilo se da su mu, umjesto jednog, ipak trebala dva dana. Kroz njih je prišao zadivljujuće malo žena, shvatio da je nešto veća kukavica nego što je mislio i naučio da na Trgu postoji veliki sat.

Imam 23 godine i nikad u životu nisam uletio ženi. Barem ne trijezno, pod punom svijesti i s ozbiljnim namjerama. Mogao bih sada hladno tvrditi da nikad nisam ni trebao, ali to bi bila laž. Jednostavno se nikad nisam usudio. Sve cure s kojima sam u životu bio, ili samo s njima mutio, dogodile su se preko nekih poznanstava, školskih klupa, dugogodišnjeg prijateljstva…

Odabrao sam i lokaciju – Trg bana Josipa Jelačića. Naime, razvio sam cijelu teoriju i oko toga. Cvjetni je pun ovih koji nešto žicaju, zaustavljaju zbog anketa, azila, akcija, svega. Nisam htio da me zbog toga otfikare i prije nego što sam prozborio. Zrinjevac mi se činio previše pust, pretpostavio sam da bih tamo čekao satima dok ne prođe neki pristojan broj žena.
...

Dižem se, krećem, plitko dišem, gutam slinu.

Oprosti, možeš li mi molim te reći koliko je sati?”

Izvadila je mobitel, pogledala i simpatično rekla “Dvadeset do pet”

Okej, ovo je dobar početak, mogu ja to.

Znam da će ovo ispasti užasno glupo, ali izgledaš lijepo i zanimalo me bi li možda otišla na kavu?”, uspio sam nekako izbaciti iz sebe.

Dok sam ja osjećao kako polako propadam u asfalt od srama, zujanje u ušima mi je prekinula njezina rečenica: “Ja ti imam dečka”.

Nisam imao pojma što da kažem na to. Iako sam mogao pretpostaviti da će mi neka žena to reći, možda i sve, ali iz nekog razloga mi to uopće nije palo na pamet. Na to sam samo rekao: “Pa dobro!” I otišao.

Bože koji kreten.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Foto/Izvor: Telegram.hr
I.N.


UletDečkoTrgKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se