Mojfaks.hr u Vijesti

Ekonomska klinika i organizira panel raspravu MeetUp za mlade i one koji hobi žele pretvoriti u uspješan posao

Ekonomska klinika, 19.prosinca 2018. godine u KCM-u (Kulturni centar Mesnička), organizira posljednji ovogodišnji MeetUp na temu 'Ne daj da te lažu'. Posao ne treba predstavljati gnjavažu. MeetUp počinje u 18 sati s jednosatnom panel raspravom, nakon čega se nastavlja na networking. Studentska udruga organizira MeetUp panel raspravu u kojoj ove godine okuplja paneliste iz svijeta knjiga, slastičarstva, vizažista i kazališta. Jedna od panelistica je uspješna pravnica, Alis Marić, koja se okrenula svijetu knjiga i postala uspješna blogerica.

18. prosinca 2018 11:46
Ekonomska klinika i organizira panel raspravu MeetUp za mlade i one koji hobi žele pretvoriti u uspješan posao

Ekonomska klinika i organizira panel raspravu MeetUp za mlade i one koji hobi žele pretvoriti u uspješan posao Foto: MojFaks

Samom temom želi se približiti mladima mogućnost stvaranja njihovog vlastitog malog carstva iz njihove ljubavi i strasti prema nečemu što inače možda samo rade u slobodno vrijeme. Želi ih se potaknuti da ne budu „roboti“ današnjice, odnosno da slijede svoje snove ukoliko su isti usmjereni na određeno pokretanje vlastitog posla. Gostujući panelisti su danas okrenuti upravo tome, rade posao koji vole i koji ih pokreće.

Panel prikuplja istaknute stručnjake iz privatnog i javnog sektora. Stručnjaci kroz otvorenu diskusiju nastoje dati odgovor na pitanja sudionicima te ih upoznati s novim trendovima u industriji. Cilj ovoga projekta je kroz neformalno učenje potaknuti poduzetnike i mlade ljude da svakodnevno proširuju svoje znanja te da budi aktivni sudionici i kreatori poslovne klime i inovacija u Republici Hrvatskoj.


Panel je besplatan, a za sudjelovanje se potrebno prijaviti jer je broj mjesta ograničen. Također, otvara se mogućnost upoznavanja drugih poduzetnika iz branše i njihovih poslovanja, te se otvara prostor za daljnju suradnju.

Voditeljica projekta Tihana Kulić ističe: "Cilj samog panela jest približiti mogućnost pokretanja posla svima onima koji žele krenuti putem vlastitih snova. Stoga smo pozvali paneliste koji su i sami prošli različite puteve kako bi danas živjeli svoju strast i ljubav, te kako bi im ona nosila financijsku sigurnost".

Zainteresirani se na MeetUp mogu prijaviti preko linka.

PR tekst Ekonomska klinika

Još vijesti