Mojfaks.hr u Vijesti

FOTO: Novi golišavi trend među studentima

Studentice iz Italije nadmašile su sve dosadašnje selfie izazove – počele su na internetu objavljivati fotografije svojih grudi s nazivima fakulteta na kojima studiraju.

10. veljače 2016 10:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Trend je započeo prije petnaestak dana na Sveučilištu Politechnico u Milanu na sjeveru Italije gdje su studenti ovakve fotografije podijelili na društvenim stranicama matičnog fakulteta. Ubrzo se trend proširio i ostatkom zemlje.

Na jednoj fotografiji, studentica Sveučilišta Bocconi fotografirala je svoje nage grudi koje je \'prekrila\' samo s dvije hrpice šlaga, a druga kolegica sa fakulteta Kore Sveučilišta na Siciliji napravila je isto, samo sa zanimljivom instalacijom jastučića koje je spojila zlatnim lančićem i ukrasila vrpcama.





Studentica ekonomije, 23-godišnja Grazia Spinelli, izjavila je za MailOnline. "Započelo je kao šala, studentice su objavljivale fotografije grudi ispod pripijenih majica. Nakon toga uslijedile su fotografije u grudnjacima, a sada objavlljuju fotke golih grudi na kojima je napisan naziv fakulteta koji pohađaju."

No, trend se nije zaustavio samo na grudima! Neki su ga studenti primijenili i na stražnjice, a dečki su se pridružili novome hiru tako što ispisuju imena fakulteta na svoje trbušnjake.





Trend se tumači kao malo izazovnija varijanta University Challengea u kojem se studenti natječu kako bi što bolje pokazali i dokazali ljubav prema svojoj instituciji.

L.B./izvor: Daily Mail
foto: Facebook

Još vijesti