Mojfaks.hr u Vijesti

Gdje su i kako se zovu najluđi studentski partiji?

Partijanje je, čini se, sastavni dio studentskog života. Međutim, nisu sve zabave iste pa tako nije isto kada samo ti s prijateljem zaružiš u lokalnom disko klubu ili kada se skupi na stotine pa čak i tisuće studenata kako bi zajedno partijali. Saznaj koje su to najluđe studentske zabave na sjevernoameričkom kontinentu.

29. svibnja 2012 11:48
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na Koledžu Bates u Maineu svake godine studenti priređuju ludu zabavu koju zovu Throwback Night, a radi se o tome da se zajedno zabavljaju brucoši i stariji studenti. 2010. godine party je bio tako lud da je policija koristila suzavac kako bi rastjerala razularene studente. Nakon zabave mnogo se studenata potužilo na brutalan postupak policije te su pokazivali masnice i rane koje su im napravili policajci.



Sveučilište Ohio svake godine priređuje ludi party za svoje studente za Noć vještica. Ulicama grada Atene tada teče rijeka koja se obično sastoji od oko 20,000 studenata. Dan je to i noć u kojoj uživaju i studenti i lokalni stanovnici. Pogledajte atmosferu na tom partiju prošle godine:



Ne idemo daleko, opet smo na Sveučilištu Ohio kojeg mnogi nazivaju najboljim faksom za tulume. Naime, u svibnju ondje se organizira i tzv. \'Palmer Fest\', a opisuju ga kao \'dobro vrijeme puno pića, vikanja i hrvanja u blatu\'. Na ovom patrtiju studenti također pale puno lomača i svašta izvikuju dok bacaju stvari u lomače. Evo djelića atmosfere:



Frosh Week održava se na početku studentske godine na Sveučilištu McGill u Montrealu u Kanadi i mnogi ga smatraju najboljim studentskim partijem u toj državi. Za posjetitelje ovog partija obavezno je jedno – moraju ponijeti kondome. Kažu da je količina alkohola, droge i seksa koji se ondje koristi i događa jednostavno nezamisliv.

VEISHEA festival održava se svakog travnja na Sveučilištu Iowa te traje tjedan dana.  Održavaju se parade, dvoboji različitih bendova, veliki koncerti i nastupi stand up komičara. Na ovom su studentskom festivalu nastupale i velike zvijezde poput Diane Ross i The Black Eyed Peas.

>> Foto: Seksi partijanerice zagrijale atmosferu u klubovima

Na Sveučilištu Pennsylvania  ne mogu dočekati 17. ožujka kako bi počeli slaviti Dan svetog Patrika, zaštitinika Irske. Međutim, mnogi od njih počinju s velikim količina alkohola još u veljači kako bi se dobro zagrijali. Ovaj je party u nekoliko navrata izabran među deset najboljih studentskih partija u SAD-u.

Miffin Street Block Party događa se svake godine na kraju proljetnog semestra na Sveučilištu Wisconsin. Sve je započelo još 1969. godine kao ulični protest protiv nekog lokalnog problema, nastavilo se kao protest protiv Vijetnamskog rata, a danas ga posjeti oko 20,000 studenata koji dolaze kako bi se napili i proslavili kraj semestra.

Slope Day na Sveučilištu Cornell ima povijest dugu gotovo čitavo stoljeće. Na taj dan studenti imaju karneval te održavaju i posjećuju koncerte, a samo neke od faca koje su pjevale na Slope Dayju su i Snoop Dogg, Kanye West te The Ramones.

Na Sveučilištu Washington svake se godine održava W.I.L.D. ili \'Walk In Lay Down\', a zapravo se radi o koncertnom događaju nakon kojeg se pripređuju lude zabave do dugo u noć.



N.LJ.J.
Foto:photoxpress.com


Pogledaj još...
Foto: Seksi partijanerice zagrijale atmosferu u klubovima

Još vijesti