Mojfaks.hr u Vijesti

Godišnja nagrada 'Hrvoje Požar': Najbolji studenti energetike dobit će novčani iznos i povelju

Kako bi se energetika što više popularizirala, Zaklada Hrvoje Požar, nagrađuje najbolje studente tog područja svojom Godišnjom nagradom u obliku novčanog iznosa.

19. ožujka 2019 10:28
 Godišnja nagrada 'Hrvoje Požar': Najbolji studenti energetike dobit će novčani iznos i povelju

Godišnja nagrada 'Hrvoje Požar': Najbolji studenti energetike dobit će novčani iznos i povelju Foto: MojFaks

Postoji više kategorija kada je o ovoj nagradi riječ, ali u studentskim kategorijama Zaklada će ju dodijeliti studentima prema nekoliko kriterija. Prvi je zapažen uspjeh u dosadašnjem studiranju studija energetike i energetskih usmjerenja završne godine preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, a drugi kriterij je posebno zapaženi diplomski radovi iz područja energetike. Ovo posljednje odnosi se na studente koji su diplomirali između dva natječaja Hrvatskog energetskog društva.

Prijedlog za dodjelu Godišnje nagrade Hrvoje Požar najboljim studentima energetike mogu podnijeti znanstveno-nastavne organizacije, sveučilišni nastavnici te sami studenti uz preporuku sveučilišnog nastavnika.

Izvor: cedior.org

Natječaj traje od 1. do 30. travnja, a detalje natječaja možete pronaći na linku. Nažalost, oni koji su već osvojili nagradu ne mogu ponovno sudjelovati.

autor: MojFaks
foto: Pixabay

Još vijesti