Mojfaks.hr u Vijesti

Hrvatska studentska asocijacija predstavlja projekt 'VIŠE OD STUDIRANJA'

Novi projekt Hrvatske Studentske Asocijacije (HSA) osmišljen je kako bi olakšao početak studija svim brucošima Ekonomskog fakulteta i objasnio im sve mogućnosti razvijanja njihovog školovanja.

19. listopada 2015 16:50
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Projekt je zamišljen kao dvodnevna manifestacija.

Prvog dana će se predstaviti ponuda stipendija, Studentski zbor i studentske udruge aktivne na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Kroz prezentacije njihovih predstavnika i razgovor, cilj je studente upoznati s radom udruga, djelovanjem i utjecajnošću studentskog zbora. Naglasak je na motivaciju na učlanjenje i prisustvovanje na edukativnim projektima, putovanjima i zabavnim eventima.

Drugi dan je posvećen međunarodnim razmjenama, praksama i poslovima, predstavljanju organizacija, agencija i instituta zaduženih za obrazovanje i razvoj mladih.



Prvi dan projekta „Više od studiranja“ održat će se u utorak 20.listopada 2015.godine s početkom u 11 sati, te će se nastaviti drugi dan u srijedu 21.listopada 2015.godine s početkom u 11 sati na Ekonomskom fakultetu.

Hrvaska studentska asocijacija već više od 20 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom HSA tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Raspored za utorak (20.10.)

1.IRO
2.ESTUDENT
3.FINANCIJSKI KLUB
4.DEBATNI KLUB
5.HSA
6.IW

Raspored za srijedu (21.10.)

1.AIESEC
2.CCUSA
3.ESN
4.ERASMUS

Još vijesti