Mojfaks.hr u Vijesti

Prijavi svoj studentski rad i postani nova 'Mlada nada' odnosa s javnošću

Drugu godinu za redom Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelit će studentsku nagradu Mlada nada kojoj je cilj promicanje izvrsnosti među studentima te motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina na području odnosa s javnošću.

12. listopada 2016 11:13
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prošle godine ovu nagradu osvojila je Valentina Stipković, studentica Fakulteta političkih znanosti i to u kategoriji diplomski rad. Tema njezinog rada bila je Obilježja populizma u političkoj komunikaciji Milana Bandića, a Valentina je rekla da je temu odabrala jer specifična politička Bandićeva komunikacija do sada nije znanstveno obrađena.

Ove godine ova nagrada čeka svog marljivog i inovativnog dobitnika, a k tome ona je priznanje strukovne udruge za pokazanu izvrsnost i zalaganje. Mlada nada namijenjena je svim studentima visokih učilišta Republike Hrvatske koji su tijekom preddiplomskog i diplomskog studija imali upisane kolegije sa sadržajem iz područja odnosa s javnošću.


Izvor: HUOJ

Natječaj je otvoren od 15. rujna do 20. listopada u 12 sati, a na njega se mogu prijaviti radovi realizirani u akademskoj godini 2015./2016. u četiri kategorije: studentska nagrada HUOJ-a za istraživački rad, za diplomski rad, za komunikacijski projekt te završni rad.

Dodjela studentskih nagrada predviđena je za 7. prosinca 2016. godine, a o vremenu i mjestu dodjele prijavljeni će biti naknadno obaviješteni. Nagrada je poklon bon u vrijednosti od 800 kuna i besplatna kotizacija za HUOJ-evu godišnju konferenciju koja će se održati u Osijeku od 19. do 21. travnja 2017.

Više o ovom natječaji i nagradi Mlada nada možete pročitati na linku.

Ivana Petrić
Foto: HUOJ

Još vijesti