Mojfaks.hr u Vijesti

Stipendira studente: Teniski as pomaže izvrsnima, sportašima, glazbenicima i onima lošeg imovinskog stanja

Marin Čilić, trenutni hrvatski najuspješniji tenisač, dijeli stipendije za studente i učenike. Novčane potpore dijele se preko Zaklade Marin Čilić, a novac je namijenjen za sportaše, klasične glazbenike, učenicima koji su izvrsni u prirodnim predmetima, i to u svrhu razvijanja njihovog daljnjeg potencijala.

25. listopada 2018 12:22
Stipendira studente: Teniski as pomaže izvrsnima, sportašima, glazbenicima i onima lošeg imovinskog stanja

Stipendira studente: Teniski as pomaže izvrsnima, sportašima, glazbenicima i onima lošeg imovinskog stanja Foto: MojFaks

Zaklada Marin Čilić trenutno ima hvale vrijedan projekt, a to je novčana potpora studentima i učenicima. Kako piše na internetskoj stranici Zaklade, projekt je namijenjen darovitim mladim sportašima, klasičnim glazbenicima i učenicima (školama) izvrsnim u prirodnim predmetima, a kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Stipendije su namijenjene isključivo za daljnji razvoj njihovog potencijala.

Izvor: Facebook@Marin Cilic

Učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodijeli stipendija. Rok za prijavu je 22. studenti, a tekst natječaja i obrazac za prijavu možete preuzeti na stranici www.marin-cilic.net.


Ivana Petrić
foto: Facebook@Marin Cilic/Tennis Photo Network

Još vijesti