Mojfaks.hr u Vijesti

Zbog uspjeha Vatrenih studentima se nude stipendije za studij u Dubaiju, Singapuru i Australiji

Osim što je srebrna medalja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji digla cijelu Hrvatsku na noge te donijela tračak nade za općim boljitkom države, uspjeh Vatrenih je dobro došao i studentima. Kako? Tako što sada imaju priliku dobiti stipendije za studij u Dubaiju, Singapuru i Sidneyju i to u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća dolara.

20. srpnja 2018 12:40
Zbog uspjeha Vatrenih studentima se nude stipendije za studij u Dubaiju, Singapuru i Australiji

Zbog uspjeha Vatrenih studentima se nude stipendije za studij u Dubaiju, Singapuru i Australiji Foto: MojFaks

Vodstvo S P Jain School of Global Management, jedne od vodećih poslovnih škola u Aziji, ovih je dana, nakon uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije u Rusiji i iznimne popularnosti Hrvatske tijekom zadnjih nekoliko dana, odlučilo pokloniti studentima iz Hrvatske 10 školarina za poslijediplomski studij Master of Global Business u vrijednosti 23 000 dolara svaki, te 10 školarina za poslijediplomski studij Global MBA u vrijednosti 28 000 dolara svaki. Ponuda vrijedi za sve studente koji se prijave do 1. kolovoza 2018., za studiranje s početkom studija u rujnu te nakon što student uspješno položi prijemni ispit, piše Lider.

Izvor: Pixabay

Ukupno 20 studenata za poslijediplomske studije imat će osigurano po 23 000/28 000 dolara školarine. Za studente s iznimnim akademskim sposobnostima stipendirat će se i troškovi smještaja te literature do 50% troškova u iznosu od 7 000 dolara, prenosi Lider.

Studenti će po četiri mjeseca provoditi u Dubaiju, Singapuru, Sidneyju


Po završetku tih programa, studenti će dobiti međunarodno priznati australski stupanj iz SP Jain škole globalnog menadžmenta, jednog od globalnih lidera u poslovnom obrazovanju. Ponuda je namijenjena studentima koji žele nastaviti obrazovanje u Dubaiju, Singapuru i Sydneyju, na jednom od 20 najboljih postdiplomskih programa u svijetu, dobiti australsku diplomu mastera i praksu (s prilikom za posao) u najvećim svjetskim kompanijama u ova tri grada. Ovo je prvi put da top business sveučilišta iz australsko-azijske regije na ovaj način podržavaju talente iz Hrvatske.

Njihov kampus u Dubaiju... izvor: asiancorrespondent.com

"Studij u trajanju od 12 mjeseci počinje u rujnu 2018. godine te kandidati provode po 4 mjeseca u svakom gradu, a nakon toga bit će im osigurana plaćena praksa u Dubaiju ili Singapuru – prema preferencijama kandidata/studenta. Studenti MGB do sada su obavljali stručnu praksu u kompanijama kao što su Barclays, Citibank, DAMCO, Ernst & Young, Deloitte, PepsiCo, Shell Marine, KPMG, HCL, MasterCard i Lenovo. Preduvjeti za upis su znanje engleskog jezika, diploma visokog obrazovanja i uspješno položen ulazni test. Svi zainteresirani mogu se javiti na email marko.selakovic@spjain.org za sve informacije", izjavio je Marko Selaković, viši manager institucionalnog razvoja na S P Jain School of Global Management.

...Repka zaslužna za navalu mladih koji upisuju faks: \'Što dalje na prvenstvu, to nama više studenata\'...


SP Jainov vodeći Globalni MBA program rangiran je u TOP 20 u Forbesovom prestižnom popisu najboljih svjetskih 1-godišnjih međunarodnih MBA-a. Najnovija rangirana mjesta SP Jain stavljaju u društvo vrhunskih institucija kao što su IMD, INSEAD, IE, Cambridge, Oxford, Warwick i SDA Bocconi.

Kriteriji upisa:


- Dobro poznavanje engleskog jezika (pismeni i usmeni)

- Bez iskustva ili manje od 3 godine radnog iskustva za upis u program MGB

- Najmanje 3 godine radnog iskustva za upis na GMBA program

- prosjek ocjena najmanje 4,00
Izvor: forbes.com

Ovo su odlične vijesti za domaće studente i iznimna prilika za dobar studij u inozemstvu i to sa stipendijom koja pokriva sve.

Ivana Petrić
izvor: Lider
foto: Shutterstock

Još vijesti