Mojfaks.hr u Vijesti

Idemo u kino: u CineStar semestar upiši se bez prijemnog!

Iz CineStara stižu super vijesti za sve redovne studente. Studentska Loyalty kartica je u potpunosti unaprijeđena i to naravno u korist studenata!

4. studenog 2015 15:03
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nove pogodnosti za studente koji tek otvore, ali i dosadašnje brojne studente koji već imaju CineStarovu Studentsku Loyalty karticu, od sada su - 2D kinoulaznica za samo 23 kune, mogućnost kupnje Studentskog menija za 23 kune, ali i besplatno članstvo do kraja godine za sve nove članove.

Studentska kartica i dalje omogućava razne pogodnosti poput skupljanja Index bodova i zamjenu istih za određene poklone, mogućnost kupnje dvije kinoulaznice po povoljnijoj cijeni i to svaki dan u tjednu, povoljniju cijenu IMAX ulaznica i sl.



Ova akcija traje do 31.12., a sve što je potrebno je doći na blagajnu CineStara s važećim indeksom ili potvrdom s fakulteta, te zatražiti Studentsku Loyalty karticu (pristupnicu za istu možete preuzeti i online). Od tog trenutka možete ostvariti sve studentske pogodnosti u CineStaru.

Ukratko nove pogodnosti su: besplatno članstvo, cijena kino ulaznice od 23 kune i Studentski meni za 23 kune.


Studenti upišite se bez prijemnog u CineStar Semestar i tako spremni dočekajte najveće hitove godine kao Spectre - novi James Bond, najnoviji nastavak Star Wars sage Ratovi zvijezda: Sila se budi ili Igre gladi: Šojka rugalica 2.dio.

Više informacija na www.blitz-cinestar.hr

Još vijesti