Mojfaks.hr u Vijesti

Ima li boljeg načina za započeti studentski život: Brucoš pronašao paketić dobrodošlice u zidu sobe

Prvi dani na fakultetu mogu biti stresni i zbunjujući, ali uvijek će se naći netko tko će vam olakšati period prilagodbe na nove okolnosti i ritam života. Kako je to otkrio brucoš iz ove priče, pomoć ponekad može doći sa sasvim neočekivanog mjesta.

2. rujna 2015 12:31
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U nizu fotografija koje je objavio na Imguru, jedan je brucoš pokazao kakav ga je paket dobrodošlice iznenadio nakon useljenja u sobu u domu. Paketić je bio sakriven u zidu, a sadržavao je Spužba Bob Skockani kemijsku olovku, upaljač, rezervne ključeve i kondom.

Iako se sadržaj paketa na prvi pogled može učiniti zbrćkanim i eklektičnim, zapravo je super zamišljen jer \'pokriva\' akademsku i društvenu stranu studentskog života. U poruci koja je bila priložena uz paket \'stari cimeri iz sobe 221 (2014-2015)\' napisali su:



"Dobrodošao/la u najbolju sobu!

Ako čitaš ovu poruku znači da si otkrio da tajni pretinac postoji. Čestitke! Unutra se nalazi upaljač (za štogod ti zatreba), super Spužva Bob kemijska, kondom i dva rezervna seta ključeva za sobu. OVO JE TAJNA!!! Iskoristi ih ako izgubiš svoje ključeve (to sranje je skupo!).

Maksimalno iskoristi svoju brucošku godinu faksa!"




I mi bismo voljeli da nas je u domu dočekala ovakva poruka dobrodošlice!

L.B./izvor: Metro.co.uk
foto: Reddit

Još vijesti