Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Instagram profil spaja razdvojeni par: uspješna veza na daljinu

MojFaks | Vijesti, 20.11.2015.Instagram profil spaja razdvojeni par: uspješna veza na daljinu

Ako su i tebe i tvog/ju partnera/icu razdvojili studij ili druge životne okolnosti – iskoristite čari Instagrama kako bi se snažnije povezali, ma koliko vas kilometara dijelilo.

Suvremeni tehnološki napradak omogućava nam da uvijek i u svakom trenutku budemo dostupni – pametni telefoni, tableti, društvene mreže, besplatne poruke i pozivi... No, što kad sve to jednostavno nije dovoljno?

Jedan mladi par dosjetio se super načina da osvježi i učvrsti svoju vezu! Osmislili su Instagram profil na kojem objavljuju kolaže fotografija koje fotografiraju – svatko na svom dijelu svijeta.

Danbi Shin, koja se trenutno nalazi u New Yorku, te Seok Li, čije je mjesto prebivališta Seoul, svoju vezu održavaju zdravom i veselom kreiranjem zajedničkih kolaža, unatoč 14-satnoj razlici u vremenu između njih. Fotografiraju stvari koje svakodnevno rade i ugledaju, a video pozivi prilika su da fotografiraju jedan drugoga i rade kolaže i od ovakvih portreta.

Projekt nosi naziv "Half&Half", a u njemu umjetnički par 'ShinLiArt' pokušava pronaći sličnosti u njihovim različitim načinima života.L.B./izvor i foto: Instagram, Facebook


Instagramveza na daljinuShinLi-ArtDanbi ShinSeok LiHalf&HalfKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se