Mojfaks.hr u Vijesti

Iskoristila svoje demokratsko pravo: Predsjednica glasala na izborima za Studentski zbor

Već i vrapci na grani znaju da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović studentica, odnosno, doktorandica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Budući da ima pravo glasati na izborima za Studentski zbor, to je i učinila te pozvala i druge studente da iskoriste svoje demokratsko pravo.

28. ožujka 2019 11:17
Iskoristila svoje demokratsko pravo: Predsjednica glasala na izborima za Studentski zbor

Iskoristila svoje demokratsko pravo: Predsjednica glasala na izborima za Studentski zbor Foto: MojFaks

Na Sveučilištu u Zagrebu trenutno se odvijaju izbori za Studentski zbor. U tim izborima odlučila je sudjelovati ni manje ni više nego i predsjednica Hrvatske. Kolinda Grabar-Kitarović je u srijedu glasala na spomenutim izborima jer je i sama studentica. Zapravo, ona je doktorandica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, ali unatoč tome nije propustila iskoristiti svoje demokratsko pravo.



Osim toga, predsjednica je na Twitteru pozvala studente da iskoriste to isto pravo te odu dati glas svojim kandidatima. Glasovanje je trajalo do srijede pa je predsjednica taman stigla na vrijeme pa ubacila svoj glas u glasačku kutiju.


...Kad predsjednica pegla iksicu: Kolinda nakon sastanka sa studentima jela u menzi...


Predsjednica možda jednog dana otkrije za koja je glasala, a do tada ćemo ju gledati u raznim ulogama –  poput ove studentske pa do one kada postaje strastvena sportska navijačica.

Ivana Petrić
foto: Twitter@KolindaGK

Još vijesti