Mojfaks.hr u Vijesti

Ispovijest striptizete: 'Imam diplomu, ali nemam za režije'

Tijana je počela raditi u striptiz klubu nakon što je godinama mijenjala brojne poslove na kojima je, bez obzira što ima diplomu jednog novosadskog sveučilišta, bila jako malo plaćena.

7. Siječnja 2015 10:34
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Jutarnji list prenio je priču o njenom iskustvu dok je bila jedna od najatraktivnijih striptizeta Novog Sada.

\'Ti niskobudžetni striptiz klubovi su posebna priča. Tamo ništa nije glamurozno, nema reflektora, \'crvenog\' ambijenta, šljokica. Lice nam je skriveno u mraku, vidi nam se samo tijelo, koje, inače, ne mora biti ni previše skladno. Bitna je fantazija\' otvara dušu Tijana iz Novog Sada.

\'Pokušajte vi živjeti s 25.000 dinara (oko 1600 kuna) i da od toga platite režije, živite, održite osobnu higijenu, slučajno se razbolite. Nisam znala što drugo učiniti, znam da više nisam mogla trošiti mladost na oko 60 radnih sati tjedno i tako malo novca. Čula sam da u obližnjem klubu primaju nove djevojke i odlučila otići i pokušati.\'

Na pitanje postoje li kakve moralne kočnice u cijeloj priči, Tijana odgovara:

\'Naravno. Ne vjerujem da je puno nas vođeno idejom \'Idi, budi kurva ili striptizeta\'. Naravno da su tu one misli \'Što će sutra moj muž misliti o meni, moji prijatelji, da li da im priznam ili ne? Hoću li se uvući u nešto opasno? Jesam li sigurna? Vrijedim li ja sada manje?” i slično. Ali, morala sam zaplesati oko šipke da bih preživjela.

U početku sam se bojala i izgledam li dovoljno dobro da bih plesala. Što ću s celulitom, što ako dođe netko koga poznam… međutim, dolazili su ljudi koje ne znam, i dolazilo ih je mnogo. Naravno, bilo je onih redovnih posjetitelja, oni su uvijek ostavljali najviše novca.

Po danu sam znala zaraditi oko 300-400 eura. Odradim 3-4 dana i mirna sam. Bilo je dosta mladih, prelijepih momaka. Neki su imali momačku večer, drugi su dolazili iz čiste zabave.

Nikada mi nije bilo jasno zašto tako lijepi dečki dolaze na ovakva mjesta – mislim da bi mogli imati koju god djevojku žele\'
objašnjava Tijana.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Foto: Shutterstock
Izvor: Jutarnjilist
I.N.

Još vijesti