Mojfaks.hr u Vijesti

Izišao je Idesh!Book, novi digitalni magazin

Idesh.net pokrenut je prije gotovo pet godina i najpopularniji je domaći portal namijenjen muškoj publici kao i svima koji uživaju u tehnologiji, filmu, zabavi i zanimljivostima koje donosi...

16. kolovoza 2011 17:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ostvarena je još jedna pobjeda za sva stabla ovog svijeta i pokojeg čitatelja: izašao je digitalni magazin Idesh!Book. Magazin je pripremljen za revolucionarni Appleov uređaj – iPad, ali je jednako dostupan svim čitateljima kroz pdf izdanje. Ljetni, nulti broj, već sada možete besplatno skinuti i ponijeti ga na plažu!



Idesh.net pokrenut je prije gotovo pet godina i najpopularniji je domaći portal namijenjen muškoj publici kao i svima koji uživaju u tehnologiji, filmu, zabavi i zanimljivostima koje donosi. Novopokrenuti Idesh!Book digitalni magazin je nastavak i proširenje onoga što možete vidjeti na portalu, ali u novom formatu uz nešto drugačiji pristup sadržaju i njegovoj pripremi, a posebno prezentaciji i interakciji s čitateljima. iPad tablet uređaj omogućuje stvaranje magazina koji uključuje interaktivne elemente, video i web sadržaje, donoseći u svijet off-line magazina veliku dozu multimedijalnosti, što Idesh!Book magazin uvelike koristi.

Idesh!Book je magazin koji pokriva teme koje se kreću od tehnologije i njezine primjene u svakodnevici, poslu i zabavi, kao i uvijek, puno prostora posvećuje filmu, glazbi, igrama i zabavi općenito, te raznim zanimljivostima. Ukoliko ste redoviti na Idesh.net portalu, manje-više znate što vas očekuje i na inačici za iPad, s time da vas u Idesh!Booku očekuje sasvim nove i dosad neobjavljene stvari.

Idesh!Book magazin je mjesečnik, besplatan za čitatelje, a može se skinuti u Appleovom Appstoreu ili na službenim stranicama gdje ćete naći i pdf verziju koja se može gledati i čitati na svim platformama i uređajima, od kućnog računala do mobitela. Sljedeći broj Idesh!Book magazina izlazi u rujnu i također će biti besplatan.

U ovom broju Idesh!Booka možete naći:
  1. Novi Ford Focus
  2. Vrli novi svijet bez gotovine
  3. 42 gadgeta za ljeto
  4. Ljetne filmske premijere
  5. Top 10 filmskih pirata
  6. Breaking Bad:Koliko \'loš\' Walter White može postati
  7. Shooteri
  8. Ostavi lovu doma i putuj drukčije
... i još toga!

Još vijesti