Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Jastozi, veganska hrana i svijeće: ovako izgledaju najbolje menze!

MojFaks | Vijesti, 21.10.2014.Jastozi, veganska hrana i svijeće: ovako izgledaju najbolje menze!

Ako se osjećate jadno kada dođete u neku od naših menza zbog slabog izbora jela, hladnih lazanja ili salate s crvima, sad ćete se osjećati još jadnije.

Šalu na stranu, naše menze su generalno dobre (s pokojim lošim danom tu i tamo), ali kada vidimo ove jastoge, veganske menije i bezgluteinska jela , teško je ne poželjeti tako nešto i u lijepoj našoj.

Emory University pobrinuo se za sve studente: imaju bezgluteinske, veganske i košer menije. Za dane kao što su Halloween ili Valentinovo, redovito se organiziraju 'food festivali'.James Madison University omogućuje studentima da sami 'slože' hamburger kakav žele, domaći sladoled i 'made-to-order' pohani sir.Johns Hopkins University, osim fine hrane kao što su škampi i dobrog vina, nudi izvrsnu glazbu – jednom mjesečno studentima za vrijeme objeda live svira jazz bend!Nakon svake utakmice University of Notre Dame svojim studentima servira večere uz svijeće, bijele stolnjake, cvijeće i skulpture.Virginia Tech svojim studentima svakodnevno nudi jastoge, a kada ih se zasite, mogu 'složiti' hamburger po izboru.Bowdoin College priprema jastoge svim studentima na početku nove akademske godine. Da, dobro ste pročitali – jastoge!Foto: Facebook/University
Izvor: BusinessInsider
I.N.
MenzeNajboljeStudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se