Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Jedan od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj nudi stipendije i priliku za posao: Evo kako do 1200 kuna mjesečno!

MojFaks | Vijesti, 06.11.2017.Jedan od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj nudi stipendije i priliku za posao: Evo kako do 1200 kuna mjesečno!

U suradnji s Ministarstvom turizma nude odličnu priliku učenicima i studentima koji se obrazuju za zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu.

Kao jedan od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj, Bluesun Hotels & Resorts koji je u većinskom hrvatskom vlasništvu i okuplja 15 hotela na 5 prekrasnih lokacija (Bol, Brela, Tučepi, Starigrad Paklenica i Marija Bistrica) u suradnji s Ministarstvom turizma RH omogućava stipendiranje, piše Zagorje.com.

Bluesun Hotels & Resorts organizira jedinstveni projekt u hrvatskom hotelijerstvu, Bluesun akademiju. Ova je Akademija dala već nekoliko generacija vrhunski obrazovanih učenika - većina je svoju karijeru nastavila upravo u Bluesunu, a ostali su je zbog svoje kompetencije i profesionalnosti naobrazbe izuzetno traženi na tržištu.

Bluesun akademija bazira se na korištenju vlastitih ljudskih potencijala i talenata u širenju dobre prakse na mlade i postojeće kadrove koji se dalje usavršavaju, na taj način aktivno sudjeluju u implementaciji organizacijskih procesa i osigurava standardizirani prijenos novih znanja i informacija.

Stoga su ove godine ponovno odlučili stipendirati učenike strukovnih škola koji se školuju u najtraženijim zanimanjima u Hrvatskoj - a to su kuhar, slastičar i konobar – a obrazovat će ih, pratiti i savjetovati vrhunski tim hrvatskih gastro stručnjaka: nagrađivani chef Tomislav Kožić kao executive chef Bluesun lanca, Petra Jelenić – korporativna pastry chefica, Damir Klisurić – korporativni bar manager, Jakov Tironi – glavni sommelier Bluesuna te Srećko Sulić i Mladen Bartol – interni treneri za restoransko poslovanje.

Uvjeti stipendiranju su:


• Redovno upisani učenici/studenti
• Redovno pohađanje nastave te stjecanje mature/diplome u redovnom roku
• Redovito obavljanje stručnu praksu u Bluesun Hotels & Resorts po planu i programu
• Po završetku školovanja/studiranja zasnivanje radnog odnosa s Bluesun Hotels & Resorts (obavezno 12 mjeseci)

Prava koja ostvaruju stipendisti:


• Mjesečni iznos stipendije do 600, 00 kn po učeniku/studentu od strane Bluesun Hotels & Resorts
• Mjesečni iznos stipendije do 600, 00 kn po učeniku/studentu od strane Ministarstva turizma RH
• Stručnu praksu u skladu sa zanimanjem za koje se školuje stipendist (rad s mentorom)
• Posao/ugovor po redovnom završetku školavanja/studiranja u obaveznom trajanju od 12 mjeseci.

Požurite jer je natječaj otvoren do 17. studenog ove godine. Više informacija pronađite ovdje.

L.B./foto: https://www.bluesunhotels.com/stipendija-bluesun.aspx


BluesunMinistarstvo turizma RHstipendijaturizam i ugostiteljstvoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se