Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Po prvi puta u Hrvatskoj i jedno sveučilište subvencionira smještaj u domovima! Provjerite ispunjavate li uvjete da vam faks plati sobu ove jeseni

MojFaks | Vijesti, 23.07.2020.



Po prvi puta u Hrvatskoj i jedno sveučilište subvencionira smještaj u domovima! Provjerite ispunjavate li uvjete da vam faks plati sobu ove jeseni

Sveučilište u Rijeci objavilo je javni poziv za dodjelu najviše 378 subvencija studentima slabijeg socioekonomskog statusa u novoj akademskoj godini.

Krajnji rok za podnošenje prijave je ponedjeljak, 30. listopad 2020. do 16:00 sati.

...Sve manje studenata? Prvi put u povijesti nepopunjeni studentski domovi u Rijeci...


Najviše 378 subvencija Sveučilište u Rijeci dodijelit će studentima slabijeg socioekonomskog statusa. Subvencije će se isplaćivati semestralno za razdoblje od 1. rujna 2020. do 15. srpnja 2021. godine u skladu s kriterijima za dodjelu subvencija. Riječko Sveučilište u proračunu je osiguralo 400.000,00 kn i time postalo jedino sveučilište u Republici Hrvatskoj koje dodatno pored Ministarstva znanosti i obrazovanja subvencionira smještaj studenata te tako olakšava pristup visokom obrazovanju.

Pravo prijave imaju:


Studenti Sveučilišta u Rijeci koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom naselju "TRSAT" temeljem Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2020./2021., a čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65% proračunske osnovice (2.161,90 kuna) te studenti čija obitelj koristi zajamčenu minimalnu naknadu (stalnu pomoć za uzdržavanje prema propisima o socijalnoj skrbi).

...Studenti uselili u nove paviljone riječkog Kampusa: zavirite u studentske sobe...


Detaljne informacije i obrasce za prijavu možete pronaći na stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

A.Z.
izvor: Studentski zbora Sveučilišta u Rijeci
foto: Moja Rijeka


studentismještajstudentski domsubvencijeSveučilište u Rijeci



Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se