Mojfaks.hr u Vijesti

Kad predsjednica pegla iksicu: Kolinda nakon sastanka sa studentima jela u menzi

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici pa nakon razgovora sa studentima je prizalogajila u menzi. Baš kao prava studentica...

12. listopada 2018 12:05
Kad predsjednica pegla iksicu: Kolinda nakon sastanka sa studentima jela u menzi

Kad predsjednica pegla iksicu: Kolinda nakon sastanka sa studentima jela u menzi Foto: MojFaks

Malo tko ne zna da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ujedno i studentica, odnosno, doktorandica Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu gdje je nedavno uspješno obranila nacrt svoje doktorske teze. Kako bi valjda potpuno uživala u studentskom životu, prilikom jučerašnjeg posjeta Virovitici i Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici, malo je ispeglala i iksicu.

Predsjednica se sastala sa studentima... izvor: Facebook@Kolinda Grabar-Kitarović

"Kako to?" zapitali su se oni koji su vidjeli fotografije predsjednice u menzi baš kao što se Vojko Vrućina pita u svojoj istoimenoj pjesmi, a odgovor valjda leži u činjenici da predsjednica želi svoj studentski život iskoristiti to the fullest. Šalimo se naravno, ali je vrlo neobično vidjeti predsjednicu s tacnom u menzi.

Kako prenosi Index, prije odlaska u menzu predsjednica je u Virovitici razgovarala i sa studentima te im čestitala na odluci da studiraju u maloj sredini te poručila da je cjeloživotno obrazovanje ključno jer se svijet vrlo brzo mijenja. Istaknula je kako i sama potiče iz male sredine i ocijenila da one imaju svojih prednosti u odnosu na život u velikim gradovima, piše Index.


Osim menze, predsjednica je obišla i azil pa odlučila udomiti psa...

"Kao doktorandica vrlo pozorno slušam vaša razmišljanja i doista mi je drago što je ovdje riječ o tržišno orijentiranoj školi. Male sredine često pružaju višu kvalitetu života, iako se to ne shvaća. Jurimo za uzbuđenjima velikih gradova, a onda se od njih ponekad i umorimo.", kazala je predsjednica.

Fotografije predsjedničinog ručanje u menzi možete pogledati na linku.

Ivana Petrić
izvor: Index
foto: scst.unist.hr/Facebook@Kolinda Grabar-Kitarović

Još vijesti