Mojfaks.hr u Vijesti

Želite pronaći svoj posao iz snova još za vrijeme studiranja? Moguće je! Pripremite životopise i upišite datum u svoj kalendar

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, održat će se sajam poslova Job Fair.

30. Siječnja 2020 15:22
Želite pronaći svoj posao iz snova još za vrijeme studiranja? Moguće je! Pripremite životopise i upišite datum u svoj kalendar

Želite pronaći svoj posao iz snova još za vrijeme studiranja? Moguće je! Pripremite životopise i upišite datum u svoj kalendar Foto: MojFaks

Već petnaestu godinu za redom, Job Fair uspješno spaja vrhunska domaća, regionalna i inozemna tehnološka poduzeća s hrvatskim studentima. Sajam se održava 13. i 14. Svibnja na zagrebačkom FER-u, gdje će studenti dobiti priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima i sudjelovati u raznim popratnim sadržajima. Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).


Ovogodišnji Job Fair poprima oblik konferencije


Brojna će uspješna domaća i inozemna poduzeća i ove godine zainteresiranim studentima svoje projekte, tehnologije i znanja predstaviti uz razgovor te različite zabavne i edukativne aktivnosti. Uz već otprije poznate praktične radionice, namijenjene stjecanju u praksi korisnih i primjenjivih znanja, ovogodišnje izdanje Job Faira studentima pruža priliku informiranja o najnovijim tehnologijama u industriji, pojedinim projektima poduzeća te specifičnim vještinama koje im mogu pomoći u daljnjem razvoju karijere - kroz niz tematskih talkova koji će se tijekom dva dana sajma održavati u KSET-u. Uz talkove, pozornica KSET-a ugostit će stručnjake iz poslovne i znanstvene sfere na dva panela, čime će studenti dobiti priliku sudjelovanja u uzbudljivim raspravama.


Foto:Job Fair

Studenti će se o specifičnostima pojedinih područja i poslova moći informirati i na štandovima, kroz komunikaciju s predstavnicima poduzeća koji će biti tu da odgovore studentima na pitanja. Kako bi razgovor bio što opuštenije, organiziran je Loosen up partyju, koji će se po završetku prvog dana sajma održati u KSET-u. 

Prošlogodišnji Job fair srušio je sve rekorde


Job Fair protekle je godine ugostio  115 vodećih poduzeća i više od 4000 posjetitelja. Prakse i poslovi mogli su se pronaći u raznim industrijama, uključujući radio i telekomunikacije, financije, energetiku, automatiku, informacijsku i komunikacijsku tehnologiju i geoprostornu industriju. Na sajmu su, uz mnoga druga vrhunska poduzeća, sudjelovali Infobip, Rimac Automobili, Five, Nanobit, Infineon, KING ICT Facebook i Microsoft.


Sredite životopise!


Dok se čeka sajam, a i na dane održavanja Job Faira, studenti mogu predati svoj životopis putem internetske stranice Job Faira. Baza životopisa će po završetku sajma biti dostupna poduzećima koja će sudjelovati na ovogodišnjem Job Fairu.

Za više informacija pratite internetsku stranicu sajma poslova, Facebook stranicu i Instagram profil.
 
PR članak
foto: Job Fair



Još vijesti