Mojfaks.hr u Vijesti

Kreni stopama Zlatka Dalića, Ćire Blaževića i Ante Kostelića! Otvorene prijave na uvijek popularan zagrebački studij

Među ovogodišnjim maturantima popularni su i obrazovni programi koje nudi Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

4. lipnja 2020 16:10
Kreni stopama Zlatka Dalića, Ćire Blaževića i Ante Kostelića! Otvorene prijave na uvijek popularan zagrebački studij

Kreni stopama Zlatka Dalića, Ćire Blaževića i Ante Kostelića! Otvorene prijave na uvijek popularan zagrebački studij Foto: MojFaks

Kineziološki fakultet ističe se kvalitetnim studijskim programima koji nude mogućnost sudjelovanja u nekima od prestižnih sportskih događanja i projekata te otvaraju brojna nova vrata i put do željenog zaposlenja u omiljenoj grani jednog od najvažnijih zanimanja budućnosti.

...Kao u SF filmu! Ovo je PRAVO LICE nastave na fakultetima ovih dana: Mjerenje temperature, putovi ograđeni klupama, grupe se ne susreću....


"Izborom jednog od naših studijskih programa budući studenti će osigurati vrhunsko obrazovanje koje je ključno za njihovo buduće djelovanje u struci. Osim praktičnih i teorijskih znanja koje će usvojiti, imat će prilike upoznati i povezati se s nizom predavača, dokazanih u struci što im može otvoriti put za daljnju profesionalnu suradnju. Programi Kineziološkog fakulteta izbor su za znatiželjne, vrijedne, odgovorne i hrabre mlade ljude koji svoju budućnost vide u odgojno obrazovnim institucijama, profesionalnim, amaterskim i rekreativnim klubovima i sportskim sustavima te programima zdravstvenog fitnessa", kazao  je predstojnik Studijskog centra za izobrazbu trenera doc. dr. sc. Tomislav Đurković za Sportnet.hr

Uspjesi hrvatskih sportaša koje proteklih godina predvode stručnjaci kineziologije koji su svoje terensko zvanje stekli završetkom KIF-ovih studijskih programa poput Zlatka Dalića, Branka Ivankovića, Ćire Blaževića, Stojka i Josipa Vrankovića, Ante Kostelića, Ivice Tucka, Igora Hinića, Slavka Goluže uzor su i poticaj mladima na izbor ovog zanimanja piše Sportnet.hr.

...Na KIF-u ne znaju kako polagati ispite, ali tvrde: \'Ove godine mora biti drugačije!\' Imamo odgovor prodekanice...


Ljubiteljima sporta i tjelesne aktivnosti Kineziološki fakultet nudi mogućnost da postanu stručnjaci u procesima vježbanja u tjelesnoj i zdravstvenoj kulturi, kineziterapiji i zdravstveno usmjerenoj tjelesnoj aktivnosti, s aktivnim i rekreativnim sportašima na područjima kondicijske pripreme, fitnesa, sportske rekreacije, raznim sportovima, te u sportskom menadžmentu. Uz sveučilišni studij, na kojem se studenti obrazuju za budući neposredni rad u nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture na svim razinama obrazovanja, Studijski centar za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u svojim studijskim programima sadržava sveobuhvatan program za izobrazbu trenera, koji svojim stručnim znanjem doprinose sportskim klubovima timskih i individualnih sportova te sportskoj rekreaciji, fitnessu i kondicijskoj pripremi sportaša i nesportaša.

Priliku da se u novoj akademskoj godini pridruže brojnim uspješnim kineziolozima, budući studenti imat će na lipanjskom upisnom roku.

Kineziološki fakultet od 1. do 10. lipnja otvara prijave za upis budućih stručnjaka kineziologije. Prijave za studij zbog situacije vezane uz koronavirus vrše se isključivo slanjem potrebne dokumentacije preporučenom poštom na adresu fakulteta, Horvaćanski zavoj 15. Informacije o razredbenom postupku KIF će objaviti naknadno, sukladno preporukama i odobrenjima nadležnih tijela.

A.Z.
Izvor: Sportnet.hr
foto: Facebook@Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Još vijesti