Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Konačno: Ovaj tjedan otvara se studentska menza na jednom od najpopularnijih zagrebačkih fakulteta

MojFaks | Vijesti, 22.01.2019. Konačno: Ovaj tjedan otvara se studentska menza na jednom od najpopularnijih zagrebačkih fakulteta

Menza Filozofskog fakulteta u Zagrebu svoja će vrata po prvi put otvoriti u petak 25. siječnja pa će studenti jednog od najpopularnijih fakulteta konačno moći jesti bez da se voze nekoliko kilometara dalje...ili da odlaze jesti na FER kao što su inače radili.

Studentska menza Filozofskog fakulteta postat će glavno mjesto za gladne studente nakon dugih predavanja. Otvara se u petak 25. siječnja u 10 sati ujutro te će na otvorenje doći i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

Studenti Filozofskog jedva su dočekali vlastitu menzu... foto: M.Trbuščić/MojFaks

Osim ministrice, ondje će biti i mnogi znatiželjni studenti, ali i naš portal čiji će fotografi fotićem pratiti i zabilježiti osmjehe studenata koji su konačno dočekali svoju menzu. Do sada su se studenti Filozofskog morali snalaziti po drugim restoranima i menzama poput one od SC-a, FER-a ili pak doma Cvjetno naselje.

Jedva čekamo!

Ivana Petrić
foto: scpu.hr


menzaFilozofski fakultetotvorenje menzeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se