Mojfaks.hr u Vijesti

Kraj jednog od najdugovječnijih brakova u povijesti televizije: Homer i Marge se razvode!

Imaju jedan od najdugovječnijih brakova u povijesti televizije, koji traje već preko 26 sezona, točnije od 1989. godine. Omiljeni su svim generacijama i uspjeli su prebroditi brojne probleme i zaplete. Na žalost, njihovoj bračnoj sreći bliži se kraj...

11. lipnja 2015 12:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Izvršni producent serije \"Simpsonovi\" Al Gene, otkrio je u intervjuu za \"Variety\" da će se slavni animirani par rastati u predstojećoj 27. sezoni, koja će početi s emitiranjem ove jeseni.

\"Poslije svih ovih godina otkriveno je da Homer ima narkolepsiju, kronični neurološki poremećaj koji utječe na spavanje. To izaziva strašne probleme za njihov brak\", rekao je Gene.

Međutim, narkolepsija nije jedini problem, budući da će se Homer uz to zaljubiti u drugu ženu. Radi se o liku kojem će glas pozajmiti jedna od brojnih gostujućih zvijezda najavljenih za novu sezonu.

\"Homer i Marge službeno će se rastati i Homer će se zaljubiti u svoju apotekarku, kojoj glas daje Lena Dunham, zvijezda serije \'Girls\' \", otkrio je Gene.

Homer je već jednom pao u iskušenje da prevari suprugu, u epizodi koja je emitirana 1993. Tada je završio u hotelskoj sobi sa kolegicom Mindy, kojoj je glas pozajmila Michelle Pfeiffer, ali se na kraju ipak vratio supruzi.

L.B./izvor: Glas Slavonije
foto: Facebook

Još vijesti