Mojfaks.hr u Vijesti

Kućni doček s najboljim frendom i bocom votke je najbolja odluka ikad

Došao je i taj dan! Neki ljudi tjednima se unaprijed pripremaju za 'najluđu noć u godini', a svi znamo da se kroz godinu spontano dogodi barem 10 boljih 'najluđih noći u godini'. Baš zato jer je spontano i neplanski...

31. prosinca 2015 11:29
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Gdje ćeš ti dočekati Novu? U nekom restoranu ili klubu? Na kućnom tulumu na kojemu nećeš znati polovinu prisutnih? Slušaj svoje srce i ostani kod kuće!

Pozovi najboljeg frenda ili frendicu, zbližite se s bocom neke žeste ili jako dobrog vina i za koji dan ćete pričati o tom dočeku kao najboljem ikad. Evo i zašto!

Nitko drugi neće vidjeti tvoje "suze pijanice"



Nekoliko je minuta do ponoći, a glavom ti se vrte sve one novogodišnje odluke koje si prekršio/la. Sve čega se sjećaš vezano uz 2015. godinu je gadan prekid kroz koji si prošao/la i ispit koji si pao/la. I dok ti se suze lagano kotrljaju niz lice, umjesto neke pijane budale koja bi ti na šanku dobacila "Hej, sredi se", moći ćeš nos koji cura kao stata pipa obrisati o vestu svog prijatelja/svoje prijateljice. To je prava ljubav!

Ne moraš stajati u predugim redovima

Za wc, za naručiti piće na šanku, na ulazu u klub u koji se ulaznica još i plaća! Zaboravi taj užas!

Ostat ćeš na toplome



Super je planirati novogodišnju obleku tako da lijepo izgledaš i ne smrzneš se pritom. Nemoguća misija! Kako elegantno upakirati vestu, tri para termo čarapa i tajice/duge gaće?! Nikako! Zato lijepo ostani kod kuće, nafrlji grijanje i obuci što god poželiš – uključujući elegantnu haljinu ili majicu kratkih rukava.

Štediš novac




Potrošit ćeš stotinjak kuna ili dvjesto ako se odlučiš na baš skupo vino i nećeš morati dizati studentski kredit da platiš upad u neki sterilni klub. Nema bolje!

Nema pritiska

Ti i tvoj prijatelj/prijateljica dobro se poznajete, vidjeli ste se u najboljem i najgorem izdanju i nema potrebe maskirati se šminkom i odjećom i kititi se kako bi se međusobno impresionirali. Možeš Novu dočekati bez šminke i u trenirci, a možeš se i full srediti – ovisi samo o tome kako se osjećaš!

Možeš gledati TV



A to znači omiljene serije, novi film (znaš da možeš poskidati sve ovogodišnje filmove koji su nominirani za Oscara?) ili prijenos dočeka na HRT-u. Nitko ti neće suditi zbog ovog zadnjeg...

Započinješ 2016. bez kajanja

Ima li boljeg načina? 1.1. nećeš se hvatati za glavu jer se ne sjećaš što se sinoć događalo ili se sjećaš i hvata te gadan napadaj srama...Ako si se i zblamao/la – tvoja je tajna sigurna jer te prijatelj/prijateljica nikada neće sramotiti pred drugima...

Sretna vam Nova!

L.B./izvor: Hexjam
foto: Freeimages

Još vijesti