Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laka lova: Najneobičnije stipendije i kako ih ugrabiti

MojFaks | Vijesti, 04.02.2016.Laka lova: Najneobičnije stipendije i kako ih ugrabiti

Taman kad ste pomislili kako su svi standardi vezani uz bilo što na faksu monotoni i ustaljeni, moramo vas razuvjeriti i oraspoložiti.

Konkurencija je velika i svaka obrazovna ustanova je prilagođena trendovima i digitalnom dobu želi predstaviti u što boljim pikselima i imati što primamljiviju i zanimljiviju ponudu.

Da mašta nema granica čak ni pri upisima na faks dokazat će vam ovaj članak o najčudnijim stipendijama SAD-u. Na studentima je samo da što bolje i originalnije pripreme prijavu prateći upute.

Možda se neke od sljedećih ideja učine čudnima, no hej, ipak je to stipendija!

ZAKLADA "SWANN" ZA KARIKATURE I CRTANE FILMOVE

Rok za prijavu: 15. veljače 2016.
Tko se može prijaviti: preddiplomci/postdiplomci
Iznos stipendije: 15 tisuća dolara

Zaklada „Swann“ raspisala je natječaj za studente postdiplomskog studija koji provode istraživanja i pisanja projekata iz područja karikature i crtanog filma.

Uvjeti
: kandidati moraju biti magistri povijesti umjetnosti ili doktori filozofije sa bilo kojeg sveučilišta u Kanadi, SAD-u ili Meksiku. Također, moraju raditi ili na disertaciji iz tog područja ili se baviti istraživanjem tog područja tri godine od primanja titule....Najluđe stipendije za koje nikada niste čuli...


PROMOVIRAJ VEGETARIJANSTVO I ZARADI NOVČIĆE

Rok za prijavu: 20. veljače 2016.
Tko se može prijaviti: maturanti
Iznos stipendije: 10 tisuća dolara

Uvjeti: morate biti proaktivni u promoviranju vegetarijanskog načina života i vegetracijanske prehrane u svojoj školi i/ili zajednici, biti predani i snažni u svojoj misiji stvaranja mirnijeg svijeta kroz vegetarijanski način života kako biste osvojili ovu školarinu koju dodjeljuje Vegetarian Resource Group.

DIZAJN ČESTITKE

Rok za prijavu: 26. veljače 2016.
Tko se može prijaviti: maturant
Iznos stipendije: 10 tisuća dolara

Uvjeti: studenti moraju predati autorsku fotografiju, crtež ili grafičko rješenje koje će krasiti naslovnice čestitki tvrke koja ih proizvodi - The Gallery Collection.

TRADICIJSKIM PLESOM DO STIPENDIJE

Rok za prijavu: 2. travnja 2016.
Tko se može prijaviti: maturanti i brucoši
Iznos stipendije:  500 dolara

Uvjeti: Da da, dobro ste čuli, Mississippi ima svoj poznati, tradicijski ples zvan „clogging“ te čak i Vijeće koje je raspisalo ovaj natječaj za dodjelu stipendija plesačima. Osim poznavanja ubojitih plesnih pokreta, morat ćete napisati esej od 250 riječi i imati prosjek iznad 3,5.ZABRANJEN AUTO I UDAJA

Rok za prijavu: varira
Status: studentice
Iznos stipendije: varira

Uvjeti: sve kandidatkinje za stipendiju "Alice McArver Ratchford" moraju biti žene, živjeti u kampusu i ne smiju se vjenčati. Također, ne smiju imati auto niti primati nijednu drugu školarinu.

...Lude stipendije – za što se sve studentima nudi lova?...


ULAZ DOZVOLJEN SAMO BLIZANCIMA

Rok za prijavu: varira
Tko se može prijaviti: brucoši blizanci
Iznos stipendije: varira (oko 440 dolara)

Uvjeti: na Sveučilištu Northeastern u Oklahomi vrata su uvijek otvorena blizancima i trojkama pod uvjetom da svi studiraju na tom fakultetu.

Lovorka Ibrić
foto: Pixabay


stipendijeneobični natječajiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se