Mojfaks.hr u Vijesti

Lekar, pekar, apotekar – čime se bavi idealni muškarac? Žene odlučile!

Žene ne vole liječnike, odvjetnike i bankare jer previše rade. Idealni su - profesori!

14. ožujka 2014 12:59
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kako žene zamišljaju gospodina Pravog – koliki (mu) je, kakvu boju kose i očiju mora imati, ali i koliko bi trebao zarađivati, istražio je portal NetVoucherCodes.

U zanimljivom istraživanju grupa od 50 žena između 20 i 35 godina izabrala je svog idealnog muškarca.

Zbog odsutnosti od kuće i prekovremenih sati, žene ne vole doktore, bankare i odvjetnike, a zbog budućnosti djece moraju pametno odabrati! Zato su poželjniji profesori koji imaju duge godišnje odmore i manje radnih sati, kažu u rezultatima istraživanja.

Gospodin Pravi tako je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, profesor je, ima 31 godinu i zarađuje dovoljno za pristojan život.

Ispitanice su se složile da je zabavno izlaziti s plavokosima, no da bi se radije skrasile sa smeđokosim muškarcima.

Na drugom mjestu liste prioriteta, nakon naravno fizičkog izgleda, nalaze se karijera i prihodi, a neke ispitanice su rekle da, bez obzira koliko to surovo zvučalo, kada žena traži muža, mora razmišljati o tome koliko će potencijalni kandidat moći osigurati svojim potomcima.

“Svaka žena ima viziju o tome kako njen budući muž treba izgledati, no u potrazi za ljubavlju ta vizija ne mora uopće pomoći”, kaže predstavnik portala NetVoucherCodes.

“Što više kriterija žene postavljaju, to će im biti teže pronaći savršenog muškarca. Trebale bi imati neka očekivanja i znanje o tome što žalite, ali gospodin Pravi može biti i osoba koju ste najmanje očekivale”, smatra on.


L.B.
foto: sxc.hu

Još vijesti