Mojfaks.hr u Vijesti

Mlada glumica traži pomoć: 'Pomozite mi da ostvarim svoje snove'

Dok smo bili klinci, učili su nas da slijedimo svoje snove. I dalje vjerujemo da je to ispravan put, ali što kada san košta 325 tisuća kuna?

24. ožujka 2014 11:38
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U takvom problemu našla se mlada glumica iz Osijeka Daria Karić. Prenosimo vam njeno pismo.

\'Moje je ime Daria Karić i studentica sam Umjetničke akademije u Osijeku, smjer gluma i lutkarstvo. Prije tri tjedna sam prošla audiciju za prestižnu glumačku školu \'The Actors Studio Drama School\' Master program glume u New York City-u.

Mojoj sreći nije bilo kraja, no osmijeh je zamijenila nevjerica kad su mi poslali dokument sa cijenom školarine i troškovima života. Ukupan iznos za prvu godinu studija je $ 59 422 ( oko 325 000kn). Studij traje tri godine. Moji divni roditelji su spremni prodati stan i dignuti kredit, ali ni to neće biti dovoljno za ukupno školovanje.

Moji prijatelji su pokrenuli kampanju da skupim barem dio novaca kako bih postala prva Hrvatica koja je završila Master studij glume na „The Actors Studio Drama School“.

Ovo je web stranica sa svim podacima o meni i studiju: donacije-daria.herokuapp.com.
 
Ugled „The Actors Studio“-u pridonose njegovi trenutni predsjednici Al Pacino, Ellen Burstyn i Harvey Keitel. Neki od bivših i sadašnjih članova su: Marlon Brando, Marlyn Monroe, Paul Newman, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Jane Fonda, Jack Nicholson...

Molim Vas podržite me i pomozite mi da ostvarim svoj san
.\'


Nadamo se da će se Dariji osmjehnuti sreća, a ako nemate koju kunu viška, barem podijelite priču s prijateljima – možda će netko od njih imati. Sretno Daria!

I.N.

Još vijesti