Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

MojFaks godinu završava kao najčitaniji studentski portal

MojFaks | Vijesti, 21.12.2015.MojFaks godinu završava kao najčitaniji studentski portal

2015. godina došla je svome kraju, a vaš omiljeni studentski portal MojFaks ima mnogo razloga za slavlje.

Ova je godina označila portalu MojFaks donijela velike uspjehe i pomake. Osim što smo slavili u rujnu, sada, na kraju godine, također imamo razloga za slavlje: godinu završavamo kao i dalje najčitaniji specijalizirani studentski portal.

...Rekordan rast čitanosti: MojFaks i dalje najčitaniji studentski portal...

U rujnu smo zabilježili rekordan rast čitanosti koji nas je plasirao u 50 najčitanijih hrvatskih portala (istraživanje Gemius Audience, rujan 2015), a kraj godine završavamo u jednakome tonu – kao najčitaniji domaći portal isključivo za studente. U mjesec dana sadržaje na našoj stranicu pogledalo je gotovo 103 tisuće korisnika (istraživanje Gemius Audience, studeni 2015) na što smo zbilja ponosni!

Zahvaljujemo vama, našim čitateljima, što rado posjećujete portal MojFaks i vjerno mu se vraćate, a mi obećajemo da ćemo i dalje nuditi sadržaj koji će vas opuštati, ponekad nasmijati, ali i informirati kako biste što lakše, bezbrižnije, ali i upućenije koračali kroz najljepši period života – onaj proveden na fakultetu.


Vaš MojFaks


MojFaksčitanostistraživanjeGemius Audiencenajčitaniji studentski portalKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se