Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Muče i Stephena Hawkinga: Najpoznatiji fizičar 'kuži' Svemir, ali ne i žene

MojFaks | Vijesti, 15.10.2015.Muče i Stephena Hawkinga: Najpoznatiji fizičar 'kuži' Svemir, ali ne i žene

Možda može shvatiti neke tajne Svemira koje nama ostaju nedostižne, ali u jednome je isti poput svih drugih muškaraca – ni on nije 'prokljuvio' žene.

Najistaknutiji svjetski fizičar Stephen Hawking priznao je da su i njemu žene ostale najveći misterij u Svemiru.

Hawking je ranije ove godine pristao sudjelovati u Ask Me Anything (AMA) panelu na Redditu i dopustio je zainteresiranim korisnicima da postave pitanja koja ih zanimaju, a onda je nakon nekoliko tjedna odgovorio na ona koja imaju najviše glasova, prenosi Telegram.

Većina pitanja su bila vezana uz umjetnu inteligenciju, a jedno pitanje koje je posebno zaintrigiralo Hawkinga odnosilo se na njemu najveću misteriju u životu. On je odgovorio kako su to za njega žene, i unatoč tome što ima doktorat iz fizike, one za njega još uvijek predstavljaju misterij.

Tijekom jednog prijašnjeg intervjua iz 2012. godine, koji je napravljen povodom njegovog 70. rođendana, Hawking, koji se dva puta ženio i rastao, priznao da je previše vremena potrošio razmišljajući o ženama.

I Stephen nam je dokazao da smo svi krvavi ispod kože!

L.B./izvor: Telegram
foto: Instagram


Stephen HawkingženemisterijRedditKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se