Mojfaks.hr u Vijesti

Muške brade odraz su muževnosti, ali i vlastite osobnosti

U posljednje vrijeme sve više muškaraca podosta vremena izdvaja na izgled i urednost vlastite brade i brkova. Razlog tome leži u činjenici da se na taj način osjećaju muževnije, dominantnije, privlačnije, ali i istaknutije u odnosu na druge muškarce. A kako bi svaki muškarac bio zadovoljan izgledom i njegom lica, vrlo je važno koje uređaje koristi. Upravo zato, Phillips se pobrinuo svojim novim uređajima Philips 9000 brijač i One Blade setom oštrica zadovoljiti i one najzahtjevnije. Osim što im uredno obrijane brade na određeni način predstavljaju stil, žene se svakako mogu složiti da to puno govori i o njihovoj osobnosti.

11. prosinca 2018 15:30
Muške brade odraz su muževnosti, ali i vlastite osobnosti

Muške brade odraz su muževnosti, ali i vlastite osobnosti Foto: MojFaks

Što je muškarac bez brade


Dok neka istraživanja pokazuju da sve više žena preferiraju muškarce s laganom i stiliziranom bradom jer im to dokazuje njihovu muževnost i atraktivnost, druga pak govore kako im je nezamislivo vidjeti neobrijanog muškarca. Bilo kako bilo, to najviše ovisi o samom ukusu, ali i činjenici da ženama nije važan samo izgled, već higijena. Svakako da postoje i muškarci kojima je njega i urednost brade na prvom mjestu, stoga im nije problem svakodnevno uložiti vrijeme potrebno za izgled njihova lica.



Najbolji trikovi za održavanje brade


Muškarci koji ipak zagovaraju guste ili poluguste brade, moraju biti svjesni da to zahtjeva svakodnevno stiliziranje i održavanje, a osim uloženog vremena, potrebno je uložiti i u kvalitetan uređaj te pronaći najbolju tehniku podrezivanja dlačica kako bi brada bila uvijek uredna. Philipsov aparat za brijanje S9000 dizajniran je za glatko klizanje kožom podrezujući dlačice izuzetno glatko, čak i kad je u pitanju 7-dnevna brada. Svaki dio dizajniran je za zadovoljavanje i onih najosjetljivijih tipova kože. Britvica s kojom se također može uobličiti baš svaka dlačica na licu i dovesti do savršeno željenog oblika je OneBlade set oštrica koje traju čak do četiri mjeseca. Set se sastoji od tri češlja za podrezivanje s 1,3 i 5 mm, a svojom dugotrajnom baterijom moguće je korištenje od neprekidnih 45 minuta. Priliku da isprobaju uređaje i uvjere se u njihovu vrhunsku kvalitetu i dizajn dobila su poznata hrvatska lica poput Ivana Šarića, Ivana Dečaka i Mirana Kurspahića koji su nosili reviju Ivice Klarića pod pokroviteljstvom Philipsa na tjednu mode Bipa Fashion.hr.


Budite nježni prema svojoj bradi


Vrlo je važno pridavati veliku pažnju čistoći brade te uz odgovarajuće uređaje koristiti higijenske preparate za lakše održavanje. Uz redovito umivanje i šamponiranje, preporučuje se korištenje ulja za brade s kojima se omekšavaju dlačice, a korištenje pomade može se oblikovati željeni izgled brade ili brkova. Uz preparate, bradu je potrebnu nahraniti i odgovarajućim vitaminima B5, B3 i B9, a to podrazumijeva konzumiranje crvenog mesa, oraha, žumanjaka, mlijeka i obilje zelenila.





PR tekst

Još vijesti