Mojfaks.hr u Vijesti

'Nadam se da ovu sramotu neće vidjeti profesori i kolege': studentica završila u grupi ‘Najveće Drolje Osnovnih i Srednjih škola’

Nadam se samo da ovu sramotu neće videti moji profesori i kolege i da se priča neće proširiti po fakultetu. Ne znam šta im je ovo trebalo! Otkad sam saznala šta su mi iz čista mira uradili, ne mogu noću oka da sklopim, započela je svoju ispovijest potresena Z. K.

25. travnja 2014 15:43
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon pisanja Telegrafa o skandaloznoj Facebook grupi  “Najveće drolje osnovnih i srednjih škola” i razotkrivanja njenog osnivača Renata E., koji je uz puna imena i prezimena objavio provokativne fotografije maloljetnih djevojčica iz zemalja u regiji, u redakciju ovog medija javila se jedna od djevojaka čija je fotografija bez njenog znanja osvanula u ovoj grupi.

>> Stiže vikend, pripazite: Slike za koje ne želimo da postoje – grupa \'Sramotne fotke s partya\' osvanula na fejsu!


Bila sam u šoku kad su mi prijatelji javili da su ugledali moju fotografiju na ovoj sramotnoj stranici”, objašnjava potresena 20-godišnja studentica Z. K.

Naravno da je željela ostati anonimna, a dodala je da je “sreća u nesreći” to što su uz njenu fotografiju stavili neko drugo ime i prezime.

Nadam se samo da ovu sramotu neće vidjeti moji profesori i kolege i da se priča neće proširiti po fakultetu. Ne znam što im je ovo trebalo! Otkad sam saznala što su mi iz čista mira uradili, ne mogu noću oka da sklopim”, požalila se Z. K.

Fotografija na kojoj je ova studentica zakopčana do grla, u suknji do pola koljena, prema njenim riječima preuzeta je s njene Facebook stranice svega dan nakon što je postavljena.

"Slikala sam se u svojoj sobi u Domu i uopće ne mogu vjerovati da im je na bilo koji način bila zanimljiva ta moja “zakopčana” slika. Nakon što sam na vašem portalu pročitala da su fotke slali tom maloljetniku u Inbox, počela sam da razmišjam tko je mogao da mi smjesti tako nešto… Ni sada dok pričam s vama ne pada mi na pamet tko je to mogao napraviti. Nemam previše prijatelja na Faceu, ne prihvaćam zahtjeve nepoznatih ljudi. Sve sam radila po pravilima.

Iako je sporna stranica jučer i ugašena, u međuvremenu je “niklo” još nekoliko sličnih, gotovo identičnog sadržaja.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.


L.B./izvor: Telegraf.rs
foto: Facebook/screenshot/arhiva


Provjeri još...

Stiže vikend, pripazite: Slike za koje ne želimo da postoje – grupa \'Sramotne fotke s partya\' osvanula na fejsu!

\'Najveće drolje osnovnih i srednjih škola\' – grupa koja ispipava granice Facebooka


Još vijesti