Mojfaks.hr u Vijesti

NAGRADNJAČA: Otputuj na najveći karneval u Hrvatskoj!

Dosta je učenja, štrebanja i grbljenja nad skriptama – otputuj na karneval, postani netko drugi i luđi i zaboravi ispitne rokove, barem na jedan dan...

28. Siječnja 2016 12:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Znaš li da je tradicija hrvatskog naroda da se maškara, prerušava, maskira i onda luduje prisutna već stoljećima? Kažu da običaj maskiranja potječe iz rimskog doba kad su se na taj način tjerali zlo i zima, a danas imaju i dodatnu komponentu kritiziranja svega što nas \'žulja\' uz gomile hrane, pića i veselja.

Vrijeme fašnika, karnevala, mesopusta je najluđe vrijeme u godini kad sve bude naopako: princ Fašnik preuzima ključeve gradova u kojima vlada, ljudi postaju luđe, čudnije, bolje varijante samih sebe i u tom kratkom periodu (petom godišnjem dobu) kad ispraćamo zimu i pripremamo se za dolazak proljeća – sve je moguće.

MojFaks vam omogućava da se malo odmorite od studentske svakodnevice koja može biti jako stresna i naporna. U suradnji s Autotransom nudimo vam 2x2 povratne karte na linijama prijevoznika Autotransa za odlazak na najluđi i najveći hrvatski karneval – Riječki karneval!



Od početne tri grupe koje su 1982. godine prošle po Korzu do danas kada međunarodnu povorku čini više od 10.000 sudionika, stotine karnevalskih grupa i 80-tak alegorijskih kola, Riječki je karneval prepoznat u cijelome svijetu te je postao jedno od 500 najvažnijih zbivanja u Europi u ovo doba godine.

Ako i ti želiš otputovati u Rijeku, posjeti našu Facebook stranicu i u komentare ispod članka o nagradnoj igri taggiraj prijatelja ili prijateljicu kojeg/u bi poveo/la sa sobom – jer svi znamo da  sigurno želiš ići u najboljem i najluđem društvu.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 1. veljače, do 12 sati.

Nakon toga ćemo slučajnim odabirom odabrati sretne dobitnike koji će dobiti priliku prošpancirati se po Rijeci i raskalašiti se na karnevalski način!

Na ovom linku pogledaj odakle sve s Autotransom možeš doputovati na Riječki karneval...

foto: Facebook@Riječki karneval

* * *

Metodom slučajnog odabira odabrali smo i naše sretne dobitnike! Srećkovići koji će se zahvaljujući Autotransu besplatno odvesti na Riječki karneval su:

* Kasijan Blažek i Josipa Karij
* Suzana Pižeta i Sandra Cerjan

Još vijesti