Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nagradno natjecanje za studente 'Danas sam ja učitelj'

MojFaks | Vijesti, 20.01.2015.



Nagradno natjecanje za studente 'Danas sam ja učitelj'

Svi kreativni studenti nastavničkih smjerova koji imaju inovativne ideje po pitanju primjene tehnologije u školstvu pozvani su na nagradno natjecanje 'Danas sam ja učitelj'.

Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO, Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet organiziraju nagradno natjecanje za studente pod nazivom 'Danas sam ja učitelj' koje se održava na Odsjeku za učiteljski studij na Filozofskom fakultetu u Splitu.
Cilj ovog natjecanja je potaknuti studente odnosno buduće nastavnike, da prikažu svoju viziju kreativnog školskog sata koristeći tehnologiju u nastavi. STO želi staviti naglasak na nove, obrazovne trendove koje je sa sobom donijela tehnologija. Budući učitelji moći će prikazati na koji način primjena tehnologije u nastavi doprinosi stjecanju digitalnih kompetencija.

Svi dostavljeni radovi ocjenjivat će se prema određenim kriterijima: didaktičkom i metodičkom pristupu, inovativnosti, svrhovitosti primjene odabrane tehnologije i općem dojmu.

Prijaviti se možete putem online obrasca od 15.1. 2015. do 13.3. 2015. godine, a pobjednika očekuje vrijedna nagrada.


Za više informacija provjerite ovdje!


I.Č./Izvor: Sto.carnet.hr
foto: Screenshot sto.carnet.hr


nagradno natjecanjedanas sam ja učiteljstudentnastavnik



Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se