Mojfaks.hr u Vijesti

Nailsnaps: pretvara tvoje omiljene fotke u nail-art

Prvo što nam je palo na pamet: 'Možemo li dovoljno smanjiti šalabahtere da ih isprintamo i zalijepimo na nokte?'

23. listopada 2015 14:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Većina djevojaka voli uređivati nokte, a sigurni smo da će svaka od njih biti oduševljena ovim najnovijim izumom koji može sve tvoje personalizirane fotografije pretvoriti u naljepnice za nokte.

Nailsnaps je aplikacija koju možeš besplatno preuzeti u App dućanu, a jednom kad ju \'downloudaš\' i kreiraš svoj račun, vrijeme je da uređivanje noktića započne. Registrirati se možeš \'ručno\' ili aplikacija može povući sve tvoje podatke s Facebooka ili Instagrama.



Kako bi napravila svoj nail-art morat ćeš odabrati fotografiju ili sa svog telefona ili pak s profila na mrežama. Kad je fotka odabrana, na ekranu ćeš moći povlačiti fotku kako bi motivi bili što bolje raspoređeni na svih 10 noktića. Fotku možeš rotirati, smanjivati i povećavati, ovisno o potrebi.



Svaki nokat označen je i bijelom točkastom linijom koja pomaže da uzorak smjestiš što bolje jer te upozorava da će sve izvan te linije biti \'odrezano\' u printanju. Kad si zadovoljna uzrokom, klikneš \'Next\' i nakon toga uzorak možeš kupiti ili sačuvati za poslije. Za 19 dolara možeš dobiti 20 različitih uzoraka.

Naljepnice je potrebno zalijepiti na nokte i maknuti višak i to je to!



Ako nisi neka umjetnička duša ili ne voliš fotkati, moći ćeš odabrati među uzorcima koje su \'uploudali\' drugi korisniti aplikacije.

Na sve su mislili...

L.B./izvor i foto: nailsnaps.com

Još vijesti