Mojfaks.hr u Vijesti

Najslađi posao na svijetu nikad nije bio bliže: postani kušač čokolade

Trnu li vam zubi od zadovoljstva i šećera već na samu pomisao da za život zarađujete kušanjem najfinijih čokolada? Onda se prijavite na natječaj za ovaj posao!

30. studenog 2015 13:47
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tvornica Mackie\'s iz Škotske traži glavnog kušača čokolade, a osim kreativnosti i ljubavi prema ovoj božanskoj namirnici ne morate imati nikakve posebne kvalifikacije.

Radno iskustvo i godine nisu bitne – jedino ljubav prema čokoladi i čokoladni mozak prepun snova o savršenoj čokoladi! Osim što će glavni kušač imati priliku osmisliti svoju čokoladu, morat će kušati i sve konkurentske čokse i predlagati kako da Mackie\'s napravi bolje i \'pomete\' sve ostale proizvođače.



Zainteresirano moraju do 3. prosinca poslati zamolbu i prijedlog savršene čokolade. Četvero finalista imat će šansu ući u drugi krug u kojem će se ispitati njihova nepca i jezici prilikom kušanja čokolade.



Na Facebook stranici Mackie\'sa moći ćete glasati za svoj omiljeni recept za idealnu čokoladu, a sretni dobitnik radit će godinu dana kao kušač čokolade. Također će svakog tjedna plaću primati u zalihama čokolade i slatkiša, a ako osmisli čokoladu koja će nestati s polica – tko zna... Možda postane šef kušanja čokolade zauvijek...

Da je prvi april, pomislili bismo da se netko šali...

L.B./izvor: Mackie\'s
foto: Facebook, screenshot/YouTube

Još vijesti