Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon godinu dana zastoja, novi studentski dom napokon kreće sa izgradnjom

MojFaks | Vijesti, 26.09.2019.Nakon godinu dana zastoja, novi studentski dom napokon kreće sa izgradnjom

Nakon godinu dana prolongiranog statusa, studentski dom "Palacin" u Šibeniku prije tjedan dana je napokon dobio svog izvođača, a dom bi trebao biti dovršen do proljeća 2021. godine.

"Nakon što je Veleučilište u Šibeniku, nositelj projekta izgradnje Studentskog doma Palacin, provelo otvoreni postupak javne nabave građevinskih i obrtničkih radova, prošloga je četvrtka objavljena odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja", govore sa službene stranice, a ugovor će se potpisati za 15 dana, kada istekne rok za žalbu.


Podsjećamo, ovaj budući studentski dom od gotovo 8.000 kvadrata otvorit će vrata 332 studenata, raspoređenih u 158 dvokrevetnih te 16 jednokrevetnih soba. Osim toga, dom će imati i moderni restoran od 100 sjedećih mjesta te nove učionice i knjižnice.


Cijeli projekt koštat će Veleučilište, nositelja projekta, čak 85.356.107,55 kuna, od čega će čak 93 posto sufinancirati Europska Unija putem Europskog fonda.P.H.
Izvor: Šibenik.in
Foto: Palacin.hr


Palacinstudentski domVeleučilište u ŠibenikuEuropska unijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se