Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Nakon obrane rada pitala sam te – i što sada kolegice? Zvijezde su limit, odgovorila si mi': Profesorica se dirljivom porukom oprostila se od svoje stradale studentice

MojFaks | Vijesti, 27.08.2018.'Nakon obrane rada pitala sam te – i što sada kolegice? Zvijezde su limit, odgovorila si mi': Profesorica se dirljivom porukom oprostila se od svoje stradale studentice

Strašna prometna nesreća u zagrebačkoj Ilici koja je potresla širu hrvatsku javnost, iza sebe je ostavila ugašene živote. Stradala je i zagrebačka studentica koja je sjedila na suvozačkom mjestu jurećeg Mercedesa, a njena profesorica dirljivim se Facebook statusom oprostila od svoje bivše studentice.

Laura Stelio poginula je u stravičnoj prometnoj nesreći u četvrtak navečer u zagrebačkoj Ilici. Bila je na suvozačkom mjestu u automobilu kojim je upravljao 20-godišnji Marin Kamenički koji je zbog brze vožnje i skrivio nesreću, piše 24sata.

Osim Laure, poginula je još jedna žena iz drugog automobila. Naime, Marin se svojim Mercedesom zabio u čak tri automobila. Laura je bila studentica jednog privatnog veleučilišta gdje je studirala Odnose s javnošću i medije. Profesorica  se od svoje studentice se oprostila dirljivom porukom, prenosi 24sata.

Laura na promociji diplome u travnju s kolegom... izvor: Večernji list

"Sat je otkucao posljednje minute njezina života i njezina sna. Meni ga je ispričala u vidu obvezne zadaće iz kolegija 'Uvod u komunikologiju'. Laurina sadašnjost i budućnost postala je prošlost. Neposredno nakon obrane završnog rada pitala sam te – i što sada kolegice? Zvijezde su limit, odgovorila si mi. I bila si u pravu. Samo su ti zvijezde bile limit. Počivaj u miru i nek' te čuvaju anđeli.", napisala je profesorica.


...'Gledam skripte, ali ne mogu učiti': Studentica napisala dirljivu poruku o dečku vatrogascu...


Obitelj i prijatelji oprostit će se od Laure Stelio na zagrebačkome Krematoriju u četvrtak. Profesorica je na Facebooku objavila i Laurinu zadaću koju je portal 24sata prenio u cijelosti.

Nadamo se da ovakve statuse više nitko neće morati pisati jer je uvijek velika tragedija kada se ugasi mladi život. Počivala u miru!

Ivana Petrić
izvor: 24sata.hr
foto: Shutterstock/Pixlr


nesrećadirljiva porukastatusprofesoricastudenticaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se