Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon učenja na ručak: Otvorena potpuno nova studentska menza u Zagrebu

MojFaks | Vijesti, 12.11.2018.Nakon učenja na ručak: Otvorena potpuno nova studentska menza u Zagrebu

U ponedjeljak je otvorena nova menza za zagrebačke studente, a u nju doslovno mogu odmah 'skočiti' nakon učenja jer se nalazi na petom katu Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Točno u 10 sati ujutro otvorena je potpuno nova menza u Zagrebu. Riječ je o restoranu SC-a koji se nalazi na petom katu Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Studente je sigurno razveselila ova vijest jer nova menza nikada nije na odmet, a upravo restoran u NSK su htjeli i sami studenti.

...EKSKLUZIVNO: Otvara se NOVA MENZA u Zagrebu, znamo i gdje! Hoće li biti najbolja?...Još ove godine u ožujku jedan je student Sveučilišta u Zagrebu pokrenuo peticiju u kojoj se traži duže radno vrijeme NSK kao i otvaranje studentskog restorana unutar knjižnice u kojem bi studenti mogli pojesti subvencionirani obrok.

Izvor: sczg.unizg.hr

Želje studenata su se konačno ostvarile pa im želimo dobar tek jer sada će odmah nakon učenja u knjižnici moći pojesti topli obrok bez da odlaze do prve menze u blizini.

Ivana Petrić
foto: scpu.hr


menzamenza u NSKNacionalna i sveučilišna knjižnicanova menzastudentski restoranKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se