Mojfaks.hr u Vijesti

Fast food i pizza restoran 'uskače' studentima: Tutto Bene je nova privremena menza

Za dubrovačke studente koji su ostali bez menze, nakon što je restoran Teatar otkazao suradnju, danas je dobar dan. Naime, ravnatelj Studentskog centra i vlasnik restorana Tutto Bene potpisali su ugovor o pružanju prehrane studentima.

9. listopada 2019 16:00
Fast food i pizza restoran 'uskače' studentima: Tutto Bene je nova privremena menza

Fast food i pizza restoran 'uskače' studentima: Tutto Bene je nova privremena menza Foto: MojFaks

Kako piše Dubrovački dnevnik, studenti će se u tako hraniti u ovom restoranu u Uvali Lapad sve do 1. travnja do kad bi trebao biti izgrađen studentski dom u sklopu kojega će djelovati i restoran.

...Ove godine bez toplog obroka: 23 kune premalo restoranu koji je dosad hranio studente...


Ravnatelj Studentskog centra Marko Potrebica ispričao se u izjavi za Dubrovački zbog skrivanja informacija s kim su se vodili pregovori, jer kako kaže razlog je administrativne prirode. 

"Čini se kako se ugostiteljima ne isplati pružati ovu uslugu za cijenu od 23,10 kuna koliko obrok iznosi u Dubrovniku, a od čega student plaća sedam kuna. Cijena u Hrvatskoj je 22,60 kuna, što je isto nedovoljno jer je pet restorana u četiri grada isto otkazalo suradnju. Kontaktirao sam Udrugu ugostitelja i ugostiteljske cehove i oni su rekli da bi isplativa cijena bila 36 kuna", naveo je Potrebica.

...\'Zašto moramo jesti sirovu hranu?\': Dubrovački studenti na rubu očaja pa pokazali kakva im se grozna jela serviraju...


Kao što smo pisali u prethodnom članku, dubrovački poduzetnik je iskazao interes za pružanje usluge studentske prehrane. Vlasnik je ustupio restoran Tutto Bene za prehranu studentima, a cijene hrane će biti iste kao i dosad. 

Očekuje se da studentski restoran počne s radom 14. listopada.

A.Z.
Izvor: Dubrovački dnevnik
foto: kolaž, Facebook@TuttoBene Pizzeria & Fast Food

Još vijesti