Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Samo za one kojima je 55 ECTS-a godišnje 'mačji kašalj': Provjeri možeš li se nagraditi ovom lijepom svoticom novca

MojFaks | Vijesti, 28.10.2020.Samo za one kojima je 55 ECTS-a godišnje 'mačji kašalj': Provjeri možeš li se nagraditi ovom lijepom svoticom novca

Šibenski studenti koji su prethodne akademske godine ostvarili dobar uspjeh, mogu se prijaviti na novi natječaj za dodjelu stipendije.

Veleučilište u Šibeniku raspisalo je natječaj za dodjelu pet stipendija izvrsnim studentima za uspjeh postignut u akademskoj godini 2019./2020. Ukupan godišnji iznos jedne stipendije iznosi deset tisuća kuna, a prijaviti se mogu redovni studenti stručnih studija VUŠ-a s prebivalištem u Hrvatskoj.

...3000 kuna mjesečno, praksa i posao nakon diplome?! Da, ako baš ti dobiješ OVU STIPENDIJU!...


Za dodjelu stipendija izvrsnim studentima stručnih studija Veleučilišta u Šibeniku mogu se natjecati redoviti studenti druge i treće godine preddiplomskih stručnih studija i redoviti studenti specijalističkih diplomskih stručnih studija Veleučilišta u Šibeniku koji su u akademskoj godini 2019./2020. ostvarili minimalno 55 ECTS bodova i čiji je minimalan prosjek ocjena na razini studija do predaje zahtjeva 4,5.

...Nije za one s niskim prosjekom u indeksu: Nadareni studenti slabijeg imovinskog stanja – ovo je stipendija za vas!...


Zahtjev za dodjelu Stipendije izvrsnim studentima stručnih studija Veleučilišta u Šibeniku u ak. godini 2020./2021. podnosi se osobno od 23. listopada do 02. studenoga 2020. od 7.00 – 12.00 sati u Pisarnici Veleučilišta u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11, 22000 Šibenik ili preporučenom poštom s naznakom: "Za Povjerenstvo za dodjelu stipendija izvrsnim studentima VUŠ-a". 

...Zaklada Mikec raspisala natječaj za dodjelu stipendija nadarenim studentima...


Stipendija se isplaćuje u 10 mjesečnih rata po 1000 kuna na žiro-račun korisnika stipendije.

Više o uvjetima natječaja pročitajte ovdje.

A.Z.
foto: Shutterstock By Filip_Merkas


studentistipendijaVeleučilište u ŠibenikunatječajKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se