Mojfaks.hr u Vijesti

Natječaj za studentske programe za 2015. godinu

Raspisuje se Natječaj za studentske programe koji će trajati od 2. do 20. veljače, ovisno o području kojim se podnositelj programa bavi.

29. Siječnja 2015 17:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu raspisuje 2. veljače Natječaj za studentske programe za 2015. godinu u nekoliko kategorija: kulturna zbivanja, međunarodna suradnja, studentski mediji, stručni programi, športske aktivnosti i ostalo.
Na Natječaju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentske udruge, zborovi i organizacije na području Sveučilišta u Zagrebu.
Programe je potrebno osobno dostaviti na adresu Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, a rok za dostavu ovisi o području kojim se podnositelj programa bavi: društveno-humanističko područje do 18. veljače do 17 sati, biotehničko, tehničko i umjetničko područje do 19. veljače do 17 sati, a biomedicinsko i prirodoslovno područje do 20. veljače, 17 sati.

Rezultati Natječaja bit će objavljeni na Internet stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, a sve potrebne obrasce i upute možete pročitati ovdje.

I.Č./Izvor: Szzg.hr
foto: Screenshot szzg.hr

Još vijesti