Mojfaks.hr u Vijesti

Ne budi baba - izađi van! Evo nekoliko prijedloga kamo...

Ne znamo je li do toga što smo tek zakoračili u listopad ili do početka akademske i školske godine, no klubovi već rade punom parom, a tome svjedoči i njihov bogat program.

2. listopada 2015 17:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ima tu svega i svačega – od velikih otvorenja sezone do potpuno novih klubova. Da ne filozofiramo previše, škicni našu listu prijedloga i sam/a izaberi gdje ćeš zaružiti ovog vikenda! Klikom na ime eventa dobivaš detalje.

PETAK, 2. LISTOPADA


Ako si student na razmjeni u Hrvatskoj ili si bio/la na razmjeni u nekoj drugoj zemlji ili pak samo želiš upoznati strane studoše, predlažemo ti odlazak u Gallery koji organizira Erasmus Red Carpet Welcome Party. Starta se u 23 h.

U slučaju da si već u blizini Jaruna, a privlači te narodna muzika, tada ti predlažemo Roko Club u kojem gostuje Dejan Matić! Početak je u 23 h.

Live narodnjake od 23 h ćeš moći slušati i u H2O klubu jer tamo uživo nastupa Sandra Afrika! H2O te poziva da i ti budeš dio tog koncertnog spektakla.

Ne paše ti glasna muzika i želiš nešto mirniji đir? Skokni do Sax!-a gdje nastupaju Vince&Jules. Dečki rade odlične covere izvođača kao što su Lenny Kravitz, Bruno Mars i Robbie Williams, a osim toga te očekuje i ful povoljna cuga. Početak je već u 22 h.

History Club nakon dugog ljetnog Summer Floor-a otvara svoju poznatu, četvrtu po redu BoomBox sezonu! Ulaz je besplatan do 01:00 h, nakon čega iznosi 20 kn.

Veliko otvorenje svojeg klupskog programa ima i Vip ClubTaking The Trash Out. Ako i dalje briješ na zvukove Colonie, Jacquesa Houdeka, E.T.-a i inih izvođača koji su obilježili našu (a i tvoju) mladost, znaš gdje ti je ići.

Malčice dalje, u Johann Francku, svoje mjesto našao je R\'n\'B Confusion: Straight Outta Johann Franck. Dress code je crna boja, a upad je 20 kn do ponoći, nakon čega se povećava za jednu novčanicu s likom Juraja Dobrile.

Live svirke bit će i u Green Gold Clubu gdje u goste ponovno dolazi bend koji je ujedno i rezident na Exit Festivalu – Perpetuum Mobile. I uz to je upad free! Gdje ćeš bolje?!

Ako si više tip za underground mjuzu i takav tip partyja, skokni do DEPO kluba gdje se održava Tech D House. Za muziku se brinu čak 3 DJ-a: Matya, Senno i Sin koji startaju u 23 h. Upad je 20 kn, dok cure mogu ući free sve do 00:30 h.

Preko puta DEPO-a smjestila su se čak 2 eventa. S početkom već u 21 h u Shock Show Industryju kreće Karlovačko RockOff na kojem nastupaju najbolji hrvatski bandovi. Tako ćeš moći poslušati njih čak četiri, nakon čega klub sa svojim uobičajenim programom nastavlja od 23 h, kada kreće groznica – i to u pravom smislu riječi: Friday Night Fever!

Briješ na Fidela Castra, cigare, rum, palme i starije aute? Trk do Kvaka na Cuba Party. Početak je u 23 h.

Masters Club na Ravnicama ugostit će nekoliko imena: Banda Panda, Basta i FM svirat će cijelu noć s počektom u 23 h.

Močvara dovodi Obojeni Program. Ne radi se o kolaž papiru, temeprama, pastelama, vodenim bojama niti bojicama, već o kultnom rock bandu iz Novog Sada koji djeluje već 35 godina. Signifikantna brojka, nema što. Za njihov nastup trebaš izdvojiti 75 kn, a početak je u 22 h.

Od 22 h do 05 h u Stotki u Velikoj Gorici možeš čagati uz live svirku Baraba i DJ Kubyja.

SUBOTA, 3. LISTOPADA

U Galleryju se sprema nešto opako. Za sve fetišiste (ma koji god da fetiš imao/la), klub sprema Fetish Party. Da bi atmosfera bila vruća i vatrena, pobrinut će se atraktivne Gallery plesačice i to s početkom u 23 h.

U Khala Baru održava se Gold Party uz prisutstvo zlatnih Khala anđela i mjuzu by DJ Miss Kay Dee, dok se Kvak odlučio na Red Party. Na koji god party da ideš potrudi se da budeš u skladu s imenom eventa – bojom ruža, majice ili štikli, sasvim je nebitno.

Zagreb ima novi klub!!! U samom centru grada na lokaciji bivšeg Groove-a niknuo je Square. Danas je na repertoaru Show za koji se brine DJ Renato. Dođi i pročekiraj novo mjesto za izlaske!

History Club otvara novu sezonu Chaggice! DJ Sasha Barthezz za muziku se brine do ra(d)nih jutarnjih sati, a sve starta već u 23. Po običaju, ulat je free do 01:00 h, nakon čega se plaća 20 kn.

Shock Show Industry plesat će uz muziku za koju je zadužen DJ Franky na eventu Nightlife. Do 00:30 h je cijena 20 kn, nakon čega ćeš morati iskeširati "jednog medeka" više.

Preko puta, u DEPO klubu, na AngelDust Partyju izmjenjivat će se čak 3 DJ-a: Mr. DJ Dario, Teo Harouda i Cet. Starta se u 23 h po cijeni od 20 kn do ponoći,  dok se nakon toga naknada za ulaz penje na "vrtoglavih" 30 kn.

Sličnu underground shemu možeš doživjeti i u Taboo Clubu na Ecstatic Soundu gdje će se za DJ pultom izradi čak pet imena. Start je u ponoć.

Ako možeš čagati na zvukove koji dopiru tatine kućne radione ili garaže, zaleti se do Mastersa na Dubstep Meeting. Event starta u ponoć i traje do 6 h ujutro.

Svoja vrata otvara klub Sirup! Četiri imena, start u ponoć i luda zabava - sve te to čeka na Ekstraktu uz participaciju od 60 kn do 02:00 i 70 kn nakon.

A u Tvornicu Kulture dolazi dugo iščekivani band Enter Shikari! Do 2. listopada je cijena ulaznice 95 kn, dok je na sam događanja njihova cijena 110 kn.

Kao i obično, prijedlozi su ovdje. Ako ih sad nema dovoljno, nije ih nikad ni bilo. Odaberi ono što najviše paše tvom ukusu i ludo se zabavi. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti