Mojfaks.hr u Vijesti

Neobični seksualni zakoni u SAD-u: Nema ljubljenja, igrački, životinja...

Sjedinjene Države su poznate po neobičnim zakonima i općenito po raznim kontroverzama. A kada se radi o seksu, stvari su još zanimljivije i, nazovimo ih tako, kontroverznije. Prema nekim podacima, ova država ima više zakona koji reguliraju seksualno ponašanje nego sve europske zemlje zajedno! Stoga saznajmo koji su to najzanimljiviji i najneobičniji.

17. svibnja 2013 13:10
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

>> Studentica obrijala međunožje u obliku križa i dijelila kondome

Ilegalno je seksati se sa sotonom u kalifornijskom gradu Bakersfieldu. Ali, to nije sve, odnosno s njime se možete seksati s kondomom i to nije prekršaj, ali ako je seks bez kondoma – onda ste prekršili zakon. Iako se mnogima ovo čini veoma čudno, oni koji dobro poznaju Bakersfield kažu da je zakon sasvim na mjestu!

Onima koji rade na državnim poslovima Nevade, strogo je zabranjeno dolaziti na posao u kostimu divovskog penisa! Ako to nekome padne na pamet, odmah će završiti iza rešetaka.

Imate li sat? Dobro. A ako imate štopericu, još bolje! Namjestite je na minutu jer ako odete u Halethorpe u Marylandu ne smijete se ljubiti na javnom mjestu dulje od jedne minute.

Preko cijele Indiane zabranjen je oralni seks. Tako je, živa istina, dobro ste pročitali.

Dobri ljudi iz Newcastlea u Wyomingu ne smiju se seksati u hladnjačama u kojim se drži meso.



Misionarski i ništa više!

U Washington D.C.-ju zabranjen je bilo koji položaj tijekom seksa osim misionarskog.  Amerikanci se šale na ovaj račun pa kažu da je to stoga jer je ondje Bijela kuća i jer ih vlada i ovako j… na sve druge načine.

Gospodo iz Mississippija, prestanite lagati damama samo kako biste se uvukli u njihove gaćice. Možda mislite da ste jako lukavi, ali ako vas netko u tome uhvati, završit ćete iza rešetaka.

Neki kažu da ako postoji dobar razlog da se isele iz Alabame, evo ga u sljedećem zakonu – ondje su zabranjene sve seksualne igračke! Da, tako je, nije šala.

U Oblongu u Illinoisu zabranjeno je seksati se na vaš vjenčani dan ako tada pecate ili ste u lovu. Mnogi kažu da bi zapravo trebalo biti ilegalno pecati i baviti se lovom na dan vjenčanja, ali zakon je ipak neumoljiv.

Nema ljubljenja...

Idaho ima zakon prema kojem ga kršite ako se na javnom mjestu ljubite više od 18 minuta. Doista, nađite si sobu!

Čista perverzija od zakona stiže nam iz Minnesote. Ondje je strogo zabranjen seks sa živom ribom. Da, ako se pitate – a što s mrtvom, znajte da je to sasvim OK!

U Connersvilleu u Wisconsinu zabranjeno je muškarcu da ispaljuje metke iz pištolja dok njegov partner ili partnerica doživljavaju orgazam. Živjeli!

Evo nam još jedne perverzije, a stiže iz Utaha. Ondje je zabranjen seks sa životinjama ako je za novce. A ako nije za novce… hm, zaključite sami ostatak.

U San Antoniju u Teksasu flertate sa zakonom ako se odlučite flertati sa suprotnim ili istim spolom. Tako je, flert svake vrste je zabranjen.

U Washingtonu je zabranjen seks sa životinjom koja ima manje od 18 kilograma. Oh, doista morate voljeti zakon sa standardima, zar ne?

U Sjevernoj Karolini je zabranjen seks na groblju. A mi smo mislili da se radi o čistoj kulturi.

U Minnesoti je ilegalno spavati gol u svom krevetu. Doista, imaju li neke noćne inspekcije koje kontroliraju tko spava gol, a tko u pidžami?

U Cincinnatiju u Ohiju je zabranjen analni seks.

N.LJ.J.
Foto: photoxpress.com

Provjeri još...

>> Stiglo proljeće: Studentice u parku pripremaju ispite u toplesu

>> Sve u znaku ljepotica – evo kako se tulumarilo proteklog vikenda 




Djevojke pokazuju grudi u znak podrške kolegama studentima
Studentice besplatno dijele kondome, prijete im sankcije 
Smiješni natpisi na vratima studentskih soba

Još vijesti