Mojfaks.hr u Vijesti

Nije šala: Putujte i istražite ljepote svijeta - potpuno besplatno!

Putovati i istraživati ljepote svijeta, i to uz besplatni smještaj, mnogima je san. Na portalu HomeExchange.com nalazi se preko 50,000 domova u 150 zemalja svijeta gdje odnedavno Hrvati mogu boraviti besplatno.

18. ožujka 2014 16:41
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U Zagrebu je prošlog tjedna otvoren hrvatski ured najvećeg svjetskog portala za zamjenu smještajnih kapaciteta uz prisustvo njegovih osnivača Eda Kushinsa, Jima Pickella i Williama Heinzera. Da je Hrvatska top destinacija potvrdili su na predstavljanju hrvatskog ureda tvrtke HomeExchange.com upravo osnivači ovog biznisa.

Svatko tko zamijeni stan ili kuću uvjerit će se da je to bolje od smještaja u hotelima jer na ovaj način žive život lokalnih ljudi, upoznaju susjede, druže se s prijateljima ljudi s kojima su dogovorili zamjenu i na taj način doživljavaju nezaboravna iskustva, prenosi portal Suvremena.

HomeExchange.com najveća je internetska stranica ovog tipa koja već više od 20 godina pomaže članovima, kojih je trenutačno više od 50.000, u zamjeni smještajnih kapaciteta; kuća, stanova i vikendica. Zamjena kao alternativa plaćanju smještaja u hotelima ili apartmanima donosi niz prednosti. Najveća je zasigurno ona – financijska.

Godišnja članarina iznosi samo 479,88 kuna, te uključuje neograničen broj zamjena. Mijenjati se može na vikend, tjedan ili duže - sve je stvar dogovora s osobom s kojom se mijenjate.

Radi velikog interesa za Hrvatsku i brojni će Hrvati zasigurno uskoro imati mnoštvo svojih neobičnih priča sa zamjena: “Zamjena domova rastući je svjetski trend, a s obzirom da su članovi HomeExchange.com, najvećeg svjetskog portala za zamjenu stanova, kuća i vikendica u velikoj potražnji za smještajem u Hrvatskoj, tom trendu zasigurno će pridonijeti sve veći broj Hrvata koji vole i žele putovati – i mijenjati svoje stanove i vikendice", rekao je Ed Kushins, osnivač HomeExchange.com portala.

L.B.
foto:www.homeexchange.com.hr

Još vijesti