Mojfaks.hr u Vijesti

Ništa od tuširanja za studente: U najvećem zagrebačkom domu još od sinoć nema tople vode

U zagrebačkom domu Stjepan Radić, među studentima poznatijem kao 'Sava', od četvrtka navečer nema tople vode. Studenti se pitaju zašto ovaj put saniranje kvara traje dulje no inače, jer su se, kako tvrde, slični problemi dosad rješavali puno brže.

6. srpnja 2018 14:51
Ništa od tuširanja za studente: U najvećem zagrebačkom domu još od sinoć nema tople vode

Ništa od tuširanja za studente: U najvećem zagrebačkom domu još od sinoć nema tople vode Foto: MojFaks

Facebook grupa koja okuplja stanare iz doma na Savi puna je komentara studenata i njihovih objava o tome da "i dalje nema tople vode". Jedna studentica je upitala je li ona jedina u petom paviljonu bez vode ili ima još takvih "sretnika".

Izvor: zagreb.in

Nakon njenog pitanja uslijedila je lavina odgovora da je ista situacija i u drugim paviljonima u popularnom domu. Navodno je došlo do puknuća cijevi izvan domskog naselja te će vjerojatno trebati neko vrijeme da se to sanira i popravi, ali sudeći po izjavi jedne studentice s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, prije su se takvi problemi rješavali u roku od nekoliko sati.

"Sinoć smo ostali bez tople vode i mislila sam kako će do jutra popraviti stvar, jer do sada su uvijek problemi bili riješeni ekspresno brzo u roku par sati, osim preko zime, ali i tada je to dosta brzo riješeno. Malo je reći da je sada skroz nezgodno biti bez tople vode jer je ljeto i svima nam treba barem jedno tuširanje na dan...", komentirala je studentica.

Izvor: Pixabay

Do kraja pisanja članka nažalost, upravitelja doma nismo uspjeli dobiti na telefon kako bi nam odgovorio kada bi se ovaj problem mogao riješiti i je li zaista u pitanju puknuće cijevi. Ono čemu se studenti nadaju jest da će topla voda poteći domskim cijevima što je prije moguće.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Spotted: Studentski dom Stjepan Radić

Još vijesti