Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nominiraj Najmentora/icu i osvoji tablet – cool natječaj

MojFaks | Vijesti, 12.11.2015.Nominiraj Najmentora/icu i osvoji tablet – cool natječaj

U suradnji sa studentima, INA i ove godine odaje priznanja najboljim srednjoškolskim profesorima koji su svojim učenicima, a današnjim studentima, usadili želju za znanjem i daljnjim školovanjem.

INA je 19. listopada pokrenula peti po redu natječaj NajMentor/ica u sklopu kojega studenti imaju priliku nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem te usadili ljubav prema prirodnim znanostima.

Mentore je moguće nominirati u područjima matematike, fizike i kemije, a pozvani da se uključe u natječaj putem nominacija svojih profesora su studenti tehničkih i tehnoloških fakulteta, prirodoslovnih fakulteta i fakulteta geo-znanosti.Po završetku natječaja najboljem profesoru u svakoj od kategorija uručiti će se plaketa i novčana nagrada, dok će student koji ponudi najkreativniji razlog za nominaciju osvojiti tablet.

INA je ovaj projekt pokrenula s ciljem naglašavanja važnosti mentorskog rada u odgoju mladih talenata, a svi dosadašnji natječaji postignuli su veoma dobar odaziv među studentima.

INA poziva studente da svoje nominacije podnesu do 20. studenog putem Ininog online obrasca, dok su svi potrebni detalji o natječaju dostupni na Ininoj web stranici.

L.B./izvor: ina.hr
foto: Freeimages


INANajmentor/icanatječajKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se