Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nova vrsta seksualaca: sapioseksualce 'pali' intelekt

MojFaks | Vijesti, 15.06.2015.Nova vrsta seksualaca: sapioseksualce 'pali' intelekt

Internet proizvodi trendove u valovima, pa je tako nakon 'dad boda' iliti trbuščića koji se iznenadno postao seksi sad na tronu – mozak...

Sapioseksualci su najnoviji trend koji hara internetom, nakon što je daddy bod - trbuščić bez pločica očito izgubio prednost u bitci za popularnost.Prema novom trendu ljudi koji nisu u formi (i ne mogu zatrpavati društvene mreže svojim pločicama na trbuhu) zovu se sapioseksualci i 'briju' sto na sat na svoje mentalne kvalitete koje smatraju osnovom svoje privlačnosti.OK, razna su istraživanja pokazala da je pamet seksi, i kod muškaraca i kod žena, no sadašnji trend nameće vođenje dubokoumnih rasprava koje na kraju trebaju dovesti do seksa, umjesto fotki nabildanih tijela.Kovanica sapioseksualnost pojavila se još prošle godine i Bild je objavio da bi je svi trebali dobro zapamtiti jer označava privlačnost inteligencije, što će postati novi trend.

L.B./izvor: Metro-portal.hr
foto: sxc.hu, Twitter


sapioseksualciintelektmozakprivlačnostmentalne sposobnostiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se